Black Friday je tu! Využij jedinečnou příležitost a získej až 80 % znalostí navíc zdarma! Více zde
Hledáme nové posily do ITnetwork týmu. Podívej se na volné pozice a přidej se do nejagilnější firmy na trhu - Více informací.
BF extended 2022
Avatar
Lukaaash
Tvůrce
Avatar
Lukaaash:6.5.2013 11:05

Zdravím a mám dotaz.
Co dělá tohle "\n"? Samotné %d funguje stejně, nebo %d\n dělá ještě něco?

Odpovědět
6.5.2013 11:05
Trocha poezie do toho umírání
Avatar
David Čápka
Tým ITnetwork
Avatar
Odpovídá na Lukaaash
David Čápka:6.5.2013 11:46

%d umožňuje vložit číslo do řetězce udané v parametru "\n" odřádkuje.

Koukám, že je to vysvětleno až dále, doplním.

Editováno 6.5.2013 11:48
Nahoru Odpovědět
6.5.2013 11:46
One of the most common causes of failure is the habit of quitting when one is overtaken by temporary defeat.
Avatar
Lukaaash
Tvůrce
Avatar
Odpovídá na David Čápka
Lukaaash:6.5.2013 11:57

Díky, já si říkal, že to bude ono

Nahoru Odpovědět
6.5.2013 11:57
Trocha poezie do toho umírání
Avatar
Kit
Tvůrce
Avatar
Odpovídá na Lukaaash
Kit:6.5.2013 12:28

\n se nemá používat, místo něj se má dávat %n, protože poskytne nový řádek v závislosti na použitém OS.

Místo metody printf() se má používat metoda format(), která má stejné chování i ve třídě String.

Nahoru Odpovědět
6.5.2013 12:28
Vlastnosti objektů by neměly být veřejné. A to ani prostřednictvím getterů/setterů.
Děláme co je v našich silách, aby byly zdejší diskuze co nejkvalitnější. Proto do nich také mohou přispívat pouze registrovaní členové. Pro zapojení do diskuze se přihlas. Pokud ještě nemáš účet, zaregistruj se, je to zdarma.

Zobrazeno 4 zpráv z 4.