Vydělávej až 160.000 Kč měsíčně! Akreditované rekvalifikační kurzy s garancí práce od 0 Kč. Více informací.
Hledáme nové posily do ITnetwork týmu. Podívej se na volné pozice a přidej se do nejagilnější firmy na trhu - Více informací.
Avatar
Lukaaash
Tvůrce
Avatar
Lukaaash:6.5.2013 11:05

Zdravím a mám dotaz.
Co dělá tohle "\n"? Samotné %d funguje stejně, nebo %d\n dělá ještě něco?

Odpovědět
6.5.2013 11:05
Trocha poezie do toho umírání
Avatar
David Hartinger
Vlastník
Avatar
Odpovídá na Lukaaash
David Hartinger:6.5.2013 11:46

%d umožňuje vložit číslo do řetězce udané v parametru "\n" odřádkuje.

Koukám, že je to vysvětleno až dále, doplním.

Editováno 6.5.2013 11:48
Nahoru Odpovědět
6.5.2013 11:46
New kid back on the block with a R.I.P
Avatar
Lukaaash
Tvůrce
Avatar
Odpovídá na David Hartinger
Lukaaash:6.5.2013 11:57

Díky, já si říkal, že to bude ono

Nahoru Odpovědět
6.5.2013 11:57
Trocha poezie do toho umírání
Avatar
Kit
Tvůrce
Avatar
Odpovídá na Lukaaash
Kit:6.5.2013 12:28

\n se nemá používat, místo něj se má dávat %n, protože poskytne nový řádek v závislosti na použitém OS.

Místo metody printf() se má používat metoda format(), která má stejné chování i ve třídě String.

Nahoru Odpovědět
6.5.2013 12:28
Vlastnosti objektů by neměly být veřejné. A to ani prostřednictvím getterů/setterů.
Děláme co je v našich silách, aby byly zdejší diskuze co nejkvalitnější. Proto do nich také mohou přispívat pouze registrovaní členové. Pro zapojení do diskuze se přihlas. Pokud ještě nemáš účet, zaregistruj se, je to zdarma.

Zobrazeno 4 zpráv z 4.