Pouze tento týden sleva až 80 % na e-learning týkající se C# .NET. Zároveň využij akci až 30 % zdarma při nákupu e-learningu - Více informací.
Hledáme nové posily do ITnetwork týmu. Podívej se na volné pozice a přidej se do nejagilnější firmy na trhu - Více informací.
discount 30 + hiring

Diskuze: Jak nejlépe propojit domy ze zadání

Aktivity
Avatar
damates
Člen
Avatar
damates:19.10.2012 8:56

Zdravím,

řeším jednu úlohu a nějak se nemohu pohnout z místa, protože nevím co přesně mam použít na můj případ. Jedná se o to, že mám určitý počet baráků (př.100) , které jsou volně rozmístěné po ploše. A já je musím propojit tak, že každej dům je propojenej z 30 dalšími domy a abych mezi těmi propojenými domy mohl předávat různé informace (př.: vzdálenost mezi sebou atd.). Domy mám vygenerované pomocí x a y souřadnic. Jediné co mě napadá tak je použít spoj. seznam, ale nevím jak ho použít. Poradí mi prosím někdo co by se na to dalo použít? Předem díky za čas ;-)

 
Odpovědět
19.10.2012 8:56
Avatar
David Čápka
Tým ITnetwork
Avatar
Odpovídá na damates
David Čápka:19.10.2012 10:17

Pokud není v zadání, že musíš implementovat nějakou vlastní strukturu, tak Java má přeci List - http://www.itnetwork.cz/…zani-polozek . Jak je uvnitř řešený tě zajímat nemusí. Do baráku bych dal takovýhle list s baráky, se kterými sousedí. Potom stačí metoda Propoj(), která do listů obou baráků dá ten druhý. A volaj to v nějakém cyklu, aby se propojily všechny.

Nahoru Odpovědět
19.10.2012 10:17
One of the most common causes of failure is the habit of quitting when one is overtaken by temporary defeat.
Děláme co je v našich silách, aby byly zdejší diskuze co nejkvalitnější. Proto do nich také mohou přispívat pouze registrovaní členové. Pro zapojení do diskuze se přihlas. Pokud ještě nemáš účet, zaregistruj se, je to zdarma.

Zobrazeno 2 zpráv z 2.