Black Friday je tu! Využij jedinečnou příležitost a získej až 80 % znalostí navíc zdarma! Více zde
Hledáme nové posily do ITnetwork týmu. Podívej se na volné pozice a přidej se do nejagilnější firmy na trhu - Více informací.
BF extended 2022

Diskuze: jak řešíte strukturovaný výpis?

Aktivity
Avatar
Bertram
Člen
Avatar
Bertram:22.8.2013 16:44

Ahoj, s javou teprve začínám a potřeboval bych něco jako var_dump() v PHP.
Existuje něco nativního, nebo to řešíte jinak?

 
Odpovědět
22.8.2013 16:44
Avatar
Hartrik
Tvůrce
Avatar
Odpovídá na Bertram
Hartrik:22.8.2013 17:05

Žádná odpovídající metoda mě nenapadá, ale můžeš použít debuger. To bude asi lepší volba.

Editováno 22.8.2013 17:05
 
Nahoru Odpovědět
22.8.2013 17:05
Avatar
Kit
Tvůrce
Avatar
Odpovídá na Bertram
Kit:22.8.2013 17:06

Metoda toString().

Nahoru Odpovědět
22.8.2013 17:06
Vlastnosti objektů by neměly být veřejné. A to ani prostřednictvím getterů/setterů.
Děláme co je v našich silách, aby byly zdejší diskuze co nejkvalitnější. Proto do nich také mohou přispívat pouze registrovaní členové. Pro zapojení do diskuze se přihlas. Pokud ještě nemáš účet, zaregistruj se, je to zdarma.

Zobrazeno 3 zpráv z 3.