Pouze tento týden sleva až 80 % na e-learning týkající se Javy
Nauč se s námi víc. Využij 50% zdarma na e-learningové kurzy.
discount week 50
Avatar
Petr Valigura
Redaktor
Avatar
Petr Valigura:4.8.2013 21:22

Zdravíčko,

předem se omlouvám za možná nejhloupější otázku, která zde kdy padla :D , dokonce jsem to "googlil", ovšem bez výsledku.

Ale k věci, programovat v Javě se teprve učím (dokončuji tutoriály na OOP) a zajímalo by mě jestli lze v Javě (tedy v nějaké okenní aplikaci) dát obrázek(popřípadě text), na který když kliknete, spustí se browser se stránkou, kterou bych předem vybral. Zatím mě nenapadá žádný způsob, ale co když se mýlím? :D

Toť vše, jak říkám není to asi ta nejlepší otázka, ale chtěl bych to vědět :)

Díky :)

P.S. je možné, že něco podobného tady již zaznělo, jestli ano, tak prosím o přesměrování a o smazání tohoto vlákna :)

Odpovědět
4.8.2013 21:22
Občas je to tady dobrá klauniáda...
Avatar
David Čápka
Tým ITnetwork
Avatar
Odpovídá na Petr Valigura
David Čápka:4.8.2013 21:33

Ve Swingu je třída Desktop, která má metodu open.

Nahoru Odpovědět
4.8.2013 21:33
Jsem moc rád, že jsi na síti, a přeji ti top IT kariéru, ať jako zaměstnanec nebo podnikatel. Máš na to! :)
Avatar
Petr Valigura
Redaktor
Avatar
Petr Valigura:4.8.2013 21:38

To je takhle jednoduché? :D Moc děkuji :)

Nahoru Odpovědět
4.8.2013 21:38
Občas je to tady dobrá klauniáda...
Tento výukový obsah pomáhají rozvíjet následující firmy, které dost možná hledají právě tebe!
Avatar
Odpovídá na Petr Valigura
Michal Žůrek - misaz:4.8.2013 21:48

Příště skus vynechat naříkání jaký jsi začátečník a první příspěvek bude 2x kratší.

 
Nahoru Odpovědět
4.8.2013 21:48
Avatar
Petr Valigura
Redaktor
Avatar
Odpovídá na Michal Žůrek - misaz
Petr Valigura:4.8.2013 23:19

Ty nemáš rád dlouhé texty že?(bacha na střední školu, tam budeš mít povinnou četbu a co potom maturita :( z ČJ?) Tak to ti ten následující shrnu:

  • Nenaříkám, Zkus se píše se Z (ovšem to je jedno, občas to ulítne, já to znám :D), bylo to jeden a půl řádku navíc a vyvoláváš zbytečný flame! :)

Kamaráde :) , kde píšu, že jsem začátečník? Píši, že v Javě dokončuji OOP, to mi spíš přijde jako lehce pokročilý (to není o moc lepší než začátečník, ale něco málo napsat dokážu), samozřejmě posuzovat sám sebe není nejlepší :D. Jistě nemá cenu říkat, že jsem nenaříkal, že to bylo "jen" slušné chování ( Zkus to někdy taky, je to fajn), omluva za případnou, zbytečnou otázku, jelikož tohle je můj první programovací jazyk (pokud nepočítám webtvorbu), takže jsem měl docela "strach", že napíšu nějakou blbost, jelikož sám nemám moc rád, když tohle dělá někdo jiný, tak jsem radši připsal o jeden a půl řádku víc, naštěstí to blbost nebyla a sdraco mi slušně odpověděl a já poděkoval. Takže vůbec nechápu proč sem píšeš. Byla tu snad otázka: "Jak 2x zkrátit moji otázku?" ;) ... ale jistě někteří jedinci mají potřebu zvyšovat si sebevědomí na internetu (je to o dost jednodušší než v reálném životě, tak proč ne?)... Každopádně nechci tady žádný flame, takže si užij prázdniny.
**Pac a pusu ;) **

Nahoru Odpovědět
4.8.2013 23:19
Občas je to tady dobrá klauniáda...
Děláme co je v našich silách, aby byly zdejší diskuze co nejkvalitnější. Proto do nich také mohou přispívat pouze registrovaní členové. Pro zapojení do diskuze se přihlas. Pokud ještě nemáš účet, zaregistruj se, je to zdarma.

Zobrazeno 5 zpráv z 5.