Hledáme nového kolegu do redakce - 100% home office, 100% flexibilní pracovní doba. Více informací.
Využij akce až 80 % zdarma při nákupu e-learningu - více informací. Zároveň pouze tento týden sleva až 80 % na e-learning týkající se Swift
discount week 80
Avatar
sisolpes
Člen
Avatar
sisolpes:31.5.2014 15:35

Zdravím,
mám jednu otázku spíše ze zajímavosti.

V případě, že bych chtěl použít nějakou metodu do mého programu, je rychlejší, kdybych ji zkopíroval přímo do mé třídy (bez hlavičky, pouze kódy v ní obsažené), či kdybych ji zavolal z "výchozího" balíku (např. Java.nio.file­.Files)?
Osobně bych řekl, že je (opravdu nepatrně) rychlejší si metodu zkopírovat do mé třídy.
Máte nějaký jiný názor?

Editováno 31.5.2014 15:36
Odpovědět
31.5.2014 15:35
Alt + 2
Děláme co je v našich silách, aby byly zdejší diskuze co nejkvalitnější. Proto do nich také mohou přispívat pouze registrovaní členové. Pro zapojení do diskuze se přihlas. Pokud ještě nemáš účet, zaregistruj se, je to zdarma.

Zobrazeno 1 zpráv z 1.