Pouze tento týden sleva až 80 % na e-learning týkající se Javy
Nauč se s námi víc. Využij 50% zdarma na e-learningové kurzy.
discount week 50
Avatar
Vítězslav Škrabal:6.12.2012 13:54

Ahoj potřeboval bych poradit jak postupovat při vytvoření aplikace.Postupoval jsem podle článku http://www.itnetwork.cz/…tem-priprava postupoval jsem krok po kroku bohužel nepovedlo se to možná je to jen pro mobily bůh ví.Najde se někdo kdo by mně pomohl? díky

 
Odpovědět
6.12.2012 13:54
Avatar
David Jančík
Tým ITnetwork
Avatar
Odpovídá na Vítězslav Škrabal
David Jančík:6.12.2012 14:30

Definuj nepovedlo. Pokud je layout relativní, pak by neměl být problém se zobrazováním na jakémkoliv rozlišení. Je třeba aplikaci kompilovat pod nižší nebo stejnou verzí androidu, která je v tabletu (Settings/About phone).

Nahoru Odpovědět
6.12.2012 14:30
Zapomeň, že je to nemožné a udělej to ;)
Avatar
Vítězslav Škrabal:6.12.2012 16:27

Uznávám že to bylo ode mně poněkud zmatečné.Já mám tablet Sencor Element 7 V2 Basic podrobnosti http://tablety.heureka.cz/…specifikace/#… a chtěl jsem udělat nějakou jednoduchou aplikaci.Abys rozuměl já nevím jestli jsem podle výše uvedeného článku nainstaloval dobře IDE eclipse a další já jsem úplný začátečník tak tápu já bych potřeboval někoho kdo by mně vedl krok za krokem nebo podobný článek ale ještě podrobnějším popisem díky

Editováno 6.12.2012 16:29
 
Nahoru Odpovědět
6.12.2012 16:27
Avatar
David Jančík
Tým ITnetwork
Avatar
Odpovídá na Vítězslav Škrabal
David Jančík:6.12.2012 18:20

Zkus postupovat podle tohoto video-návodu: http://www.youtube.com/watch?…
Kdyby jsi i přesto měl někde problém, trošku ho rozveď a podíváme se na to :)

Nahoru Odpovědět
6.12.2012 18:20
Zapomeň, že je to nemožné a udělej to ;)
Avatar
Vítězslav Škrabal:7.12.2012 11:19

Ahoj ono to video je 2 roky staré a tudíž nemohu postupovat krok za krokem a trochu se v tom ztrácím potřeboval bych napsat který soubor si odkud stáhnout a podrobní postup díky

 
Nahoru Odpovědět
7.12.2012 11:19
Avatar
Vítězslav Škrabal:8.12.2012 9:46

A ještë jsem zapoměl dodat že když to video je dva roky staré a ty stránky jsou novější tak nemohu krok za krokem postupovat předem dík za pomoc

 
Nahoru Odpovědět
8.12.2012 9:46
Avatar
David Jančík
Tým ITnetwork
Avatar
Odpovídá na Vítězslav Škrabal
David Jančík:8.12.2012 10:21

To, že je dva roky staré neznamená, že se dle toho nedá řídit. Postup je stále stejný. Jediné co se liší je verze SDK. To je přesně důvod, proč nechceme uvádět data u článků - tutoriálů. Protože ač je aktuální a stále se dá dle něj řídit, někdo se podívá, že byl publikovaný před půl rokem a už je to starý a nepoužitelný.

Mohl by jsi trošku konkrétněji rozvést co konkrétně ti nejde? Vše je popsané v tutoriálu a ve videu je postup detailně vidět. Nedokážeme ti poradit, pokud nám budeš říkat jen "nefunguje to, co mám dělat".

Nahoru Odpovědět
8.12.2012 10:21
Zapomeň, že je to nemožné a udělej to ;)
Avatar
Vítězslav Škrabal:8.12.2012 18:58

Tak první problém na který narážím je že když si dám do Googlu android developer tak se mi zobrazí viz příloha a ne ta obrazovka v tom videu díky

 
Nahoru Odpovědět
8.12.2012 18:58
Tento výukový obsah pomáhají rozvíjet následující firmy, které dost možná hledají právě tebe!
Avatar
David Jančík
Tým ITnetwork
Avatar
Odpovídá na Vítězslav Škrabal
David Jančík:8.12.2012 19:04

Nechápu na jaký narážíš problém. Vzhled tlačítka, kterým se stahuje SDK, nemá žádné vedlejší vlivy.

Nahoru Odpovědět
8.12.2012 19:04
Zapomeň, že je to nemožné a udělej to ;)
Avatar
David Čápka
Tým ITnetwork
Avatar
Odpovídá na Vítězslav Škrabal
David Čápka:8.12.2012 19:05

Nenapadlo tě kliknout na to velké tlačítko Download? :D

Nahoru Odpovědět
8.12.2012 19:05
Jsem moc rád, že jsi na síti, a přeji ti top IT kariéru, ať jako zaměstnanec nebo podnikatel. Máš na to! :)
Avatar
Vítězslav Škrabal:8.12.2012 19:23

tak už to mám staženo co dál mám to rozbalit a kde je to jedno ? a dál kde jít na eclipse?díky

 
Nahoru Odpovědět
8.12.2012 19:23
Avatar
David Čápka
Tým ITnetwork
Avatar
Odpovídá na Vítězslav Škrabal
David Čápka:8.12.2012 20:59

Pokud chceš programovat, měl bys nejdřívě zvládat základní úkony jako stáhnout soubor nebo nainstalovat program. Na tomto webu se předpokládá, že toto umíš.

Nahoru Odpovědět
8.12.2012 20:59
Jsem moc rád, že jsi na síti, a přeji ti top IT kariéru, ať jako zaměstnanec nebo podnikatel. Máš na to! :)
Avatar
Vítězslav Škrabal:10.12.2012 17:40

Tak jak dal přikládám plochu a jak to nainstaluji tak se nic neděje co mám dělat dál?co dělám špatně? díky

Editováno 10.12.2012 17:42
 
Nahoru Odpovědět
10.12.2012 17:40
Avatar
Vítězslav Škrabal:23.12.2012 17:48

Tak konečně se mi to zdá se podařilo ale ještě to mu něco chybí nemohu tam nainstalovat vyrtuál device díky za pomoc

 
Nahoru Odpovědět
23.12.2012 17:48
Avatar
Vítězslav Škrabal:24.12.2012 15:52

Ahoj ještě se nenašel někdo kdo by mě v tom pomohl nedaří se mi do toho vrazit emulátor předem diky

 
Nahoru Odpovědět
24.12.2012 15:52
Děláme co je v našich silách, aby byly zdejší diskuze co nejkvalitnější. Proto do nich také mohou přispívat pouze registrovaní členové. Pro zapojení do diskuze se přihlas. Pokud ještě nemáš účet, zaregistruj se, je to zdarma.

Zobrazeno 15 zpráv z 15.