Válí se ti projekty v šuplíku? Dostaň je mezi lidi a získej cool tričko a body na profi IT kurzy v soutěži ITnetwork summer 2017!
Přidej si svou IT školu do profilu a najdi spolužáky zde na síti :)

Diskuze: Zápis do souboru

Java Java Zápis do souboru

Aktivity (1)
Avatar
werty
Člen
Avatar
werty:5.12.2013 20:41

Dobrý den, zkouším vytvořit jednoduchý grafický program na zápis do textového souboru. Jenže, když kliknu na zápis do souboru se nezapíše nic.
Přikládám obrázky se zdrojákem.

 
Odpovědět  -1 5.12.2013 20:41
Avatar
Kit
Redaktor
Avatar
Odpovídá na werty
Kit:5.12.2013 21:01

To je tak těžké sem vlepit zdroják? Ty screenshoty si nech od cesty, tohle louskat nebudu.

Možná by nebylo špatné, kdybys to napsal objektově. Je to Java :)

Edit: ... a nauč se psát slovo "Design".

Editováno 5.12.2013 21:02
Nahoru Odpovědět  +2 5.12.2013 21:01
Vlastnosti objektů by neměly být veřejné. A to ani prostřednictvím getterů/setterů.
Avatar
Odpovídá na Kit
Michal Žůrek (misaz):5.12.2013 21:58

to má jen překlep, to mu musí i divně znít.

Eclipse pokud vím dobře má nástroje na hromadné přejmenování všude.

Nahoru Odpovědět 5.12.2013 21:58
Nesnáším {}, proto se jim vyhýbám.
Avatar
mkub
Redaktor
Avatar
Odpovídá na Kit
mkub:6.12.2013 2:21

asi nepoznaju "copy&paste"...

 
Nahoru Odpovědět  +1 6.12.2013 2:21
Děláme co je v našich silách, aby byly zdejší diskuze co nejkvalitnější. Proto do nich také mohou přispívat pouze registrovaní členové. Pro zapojení do diskuze se přihlas. Pokud ještě nemáš účet, zaregistruj se, je to zdarma.

Zobrazeno 4 zpráv z 4.