Válí se ti projekty v šuplíku? Dostaň je mezi lidi a získej cool tričko a body na profi IT kurzy v soutěži ITnetwork summer 2017!
Přidej si svou IT školu do profilu a najdi spolužáky zde na síti :)
Avatar
bob_skate
Člen
Avatar
bob_skate:17.5.2015 18:52

Chtěl bych udělat vlastní jednoduchý file manager, kde zadam cestu k adresari a ten mne vypise vsechny soubory a adresare. Pokud je to adresar, tak znovu vypsat soubory a adresare atd.

<script>
            $(document).ready(function () {

                var dir = "home/majlant/Obrázky/";
                var fileextension = ".png";
                $.ajax({
                    url: dir,
                    success: function (data) {

                    }
                });

            });
        </script>

Chtel bych to udelat pres ajax v ramci procviceni diky za rady, jak pokracovat...

Editováno 17.5.2015 18:54
 
Odpovědět 17.5.2015 18:52
Avatar
Odpovídá na bob_skate
Michal Žůrek (misaz):17.5.2015 19:49

A v jakém formátu ti server pošle data?

Nahoru Odpovědět 17.5.2015 19:49
Nesnáším {}, proto se jim vyhýbám.
Avatar
Odpovídá na bob_skate
Michal Žůrek (misaz):17.5.2015 20:06

a jak ten JSON vypadá?

Nahoru Odpovědět 17.5.2015 20:06
Nesnáším {}, proto se jim vyhýbám.
Avatar
bob_skate
Člen
Avatar
Odpovídá na Michal Žůrek (misaz)
bob_skate:17.5.2015 22:07

json =

[{"path":"\/tmp","content":{"name":".ICE-unix","isDir":false}},{"path":"\/tmp","content":{"name":".X0-lock","isDir":false}}]
?>
        <script>
            $(document).ready(function () {
                $.ajax({
                    url: "uploadFile.php",
                    success: function (data) {

                        document.body.innerHTML +=data;
//                        $(this).html(data);
                    }
                });

            });
        </script>
$dir = '/tmp';
$exclude = array(".", "..", "error_log", "_notes");
//$files = scandir($dir);
if (is_dir($dir)) {
    $files = scandir($dir);
    $response["path"] = $dir;
    foreach ($files as $file) {
        if (!in_array($file, $exclude)) {
//            echo '<li>' . $dir . $file . '</li>';
//        }
            if (is_dir($file)) {
//                echo '<p><a href="uploadFile.php">'. $file. '</a></p>';
                $response["content"]["name"] = $file;
                $response["content"]["isDir"] = true;

            } else {
                $response["content"]["name"] = $file;
                $response["content"]["isDir"] = false;
//                echo '<li>' . $file . '</li>';
            }
            $data[] = $response;
        }
    }
}
$file = "soubory.json";
file_put_contents($file, json_encode($data,TRUE));
echo json_encode($data);

ted si vypisu akorat adresare a soubory, jak udelam odkazy

Editováno 17.5.2015 22:07
 
Nahoru Odpovědět 17.5.2015 22:07
Děláme co je v našich silách, aby byly zdejší diskuze co nejkvalitnější. Proto do nich také mohou přispívat pouze registrovaní členové. Pro zapojení do diskuze se přihlas. Pokud ještě nemáš účet, zaregistruj se, je to zdarma.

Zobrazeno 5 zpráv z 5.