Nauč se s námi víc. Využij 50% bonus na e-learningové kurzy.
Pouze tento týden sleva až 80 % na e-learning týkající se Javy
Avatar
bob_skate
Člen
Avatar
bob_skate:17.5.2015 18:52

Chtěl bych udělat vlastní jednoduchý file manager, kde zadam cestu k adresari a ten mne vypise vsechny soubory a adresare. Pokud je to adresar, tak znovu vypsat soubory a adresare atd.

<script>
            $(document).ready(function () {

                var dir = "home/majlant/Obrázky/";
                var fileextension = ".png";
                $.ajax({
                    url: dir,
                    success: function (data) {

                    }
                });

            });
        </script>

Chtel bych to udelat pres ajax v ramci procviceni diky za rady, jak pokracovat...

Editováno 17.5.2015 18:54
 
Odpovědět
17.5.2015 18:52
Avatar
Odpovídá na bob_skate
Michal Žůrek - misaz:17.5.2015 19:49

A v jakém formátu ti server pošle data?

 
Nahoru Odpovědět
17.5.2015 19:49
Tento výukový obsah pomáhají rozvíjet následující firmy, které dost možná hledají právě tebe!
Avatar
Odpovídá na bob_skate
Michal Žůrek - misaz:17.5.2015 20:06

a jak ten JSON vypadá?

 
Nahoru Odpovědět
17.5.2015 20:06
Avatar
bob_skate
Člen
Avatar
Odpovídá na Michal Žůrek - misaz
bob_skate:17.5.2015 22:07

json =

[{"path":"\/tmp","content":{"name":".ICE-unix","isDir":false}},{"path":"\/tmp","content":{"name":".X0-lock","isDir":false}}]
?>
        <script>
            $(document).ready(function () {
                $.ajax({
                    url: "uploadFile.php",
                    success: function (data) {

                        document.body.innerHTML +=data;
//                        $(this).html(data);
                    }
                });

            });
        </script>
$dir = '/tmp';
$exclude = array(".", "..", "error_log", "_notes");
//$files = scandir($dir);
if (is_dir($dir)) {
    $files = scandir($dir);
    $response["path"] = $dir;
    foreach ($files as $file) {
        if (!in_array($file, $exclude)) {
//            echo '<li>' . $dir . $file . '</li>';
//        }
            if (is_dir($file)) {
//                echo '<p><a href="uploadFile.php">'. $file. '</a></p>';
                $response["content"]["name"] = $file;
                $response["content"]["isDir"] = true;

            } else {
                $response["content"]["name"] = $file;
                $response["content"]["isDir"] = false;
//                echo '<li>' . $file . '</li>';
            }
            $data[] = $response;
        }
    }
}
$file = "soubory.json";
file_put_contents($file, json_encode($data,TRUE));
echo json_encode($data);

ted si vypisu akorat adresare a soubory, jak udelam odkazy

Editováno 17.5.2015 22:07
 
Nahoru Odpovědět
17.5.2015 22:07
Děláme co je v našich silách, aby byly zdejší diskuze co nejkvalitnější. Proto do nich také mohou přispívat pouze registrovaní členové. Pro zapojení do diskuze se přihlas. Pokud ještě nemáš účet, zaregistruj se, je to zdarma.

Zobrazeno 5 zpráv z 5.