Využij akce až 30% zdarma při nákupu e-learningu. Více informací .
Pouze tento týden sleva až 80 % na e-learning týkající se Javy
discount week 30
Avatar
matesax
Redaktor
Avatar
matesax:13.8.2012 14:19

Dobrý den,
otevřít stránku v JS není těžké, ale otevřít ji v aktuálním tabu se zdá být tabu... :) Jak tedy otevřít stránku v aktuálním tabu? Děkuji.

 
Odpovědět
13.8.2012 14:19
Avatar
Daniel Vítek
Tým ITnetwork
Avatar
Odpovídá na matesax
Daniel Vítek:13.8.2012 15:40

funguje v chromu,v ostatních nevím :D

<a onClick="window.open('http://devbook.cz','_self')">Odkaz</a>

Zde si to můžeš vyzkoušet
<a onClick="window­.open('http://­devbook.cz','_sel­f')">Odkaz

Nahoru Odpovědět
13.8.2012 15:40
Na síti působím už pěknou řádku let. Pokud budeš něco potřebovat, písni mi, pokusím se ti poradit :)
Avatar
Daniel Vítek
Tým ITnetwork
Avatar
Odpovídá na Daniel Vítek
Daniel Vítek:13.8.2012 15:40

sdraco,neříkal jsi že se odkazy zaktivní ? :D

Nahoru Odpovědět
13.8.2012 15:40
Na síti působím už pěknou řádku let. Pokud budeš něco potřebovat, písni mi, pokusím se ti poradit :)
Avatar
Daniel Vítek
Tým ITnetwork
Avatar
Odpovídá na matesax
Daniel Vítek:13.8.2012 15:41

Tak si to musíš vyzkoušet sám :D

Nahoru Odpovědět
13.8.2012 15:41
Na síti působím už pěknou řádku let. Pokud budeš něco potřebovat, písni mi, pokusím se ti poradit :)
Tento výukový obsah pomáhají rozvíjet následující firmy, které dost možná hledají právě tebe!
Avatar
Daniel Vítek
Tým ITnetwork
Avatar
Odpovídá na matesax
Daniel Vítek:13.8.2012 15:46

jde to ještě takto..

<a href="http://devbook.cz" onClick="window.open(this.href,'_self')">Odkaz</a>
Nahoru Odpovědět
13.8.2012 15:46
Na síti působím už pěknou řádku let. Pokud budeš něco potřebovat, písni mi, pokusím se ti poradit :)
Avatar
matesax
Redaktor
Avatar
Odpovídá na Daniel Vítek
matesax:13.8.2012 15:59

Já mám toto:

function Image_OnClick()
{
    window.location.href("index.aspx");
}

to by mělo fungovat a window.open jsem také zkoušel - oba se otevřely v novém tabu...

Jde o to, že v aspx mám ImageButton a jak sám vidíš, v JS kódu hoře mám metodu onclick - jde mi o jediné - kliknutím na logo se vrátit na úvodní stránku... :)

 
Nahoru Odpovědět
13.8.2012 15:59
Avatar
David Čápka
Tým ITnetwork
Avatar
Odpovídá na Daniel Vítek
David Čápka:13.8.2012 15:59

Zaktivní se vložené adresy, např. takto: http://www.devbook.cz

Nahoru Odpovědět
13.8.2012 15:59
Jsem moc rád, že jsi na síti, a přeji ti top IT kariéru, ať jako zaměstnanec nebo podnikatel. Máš na to! :)
Avatar
matesax
Redaktor
Avatar
Odpovídá na David Čápka
matesax:13.8.2012 16:49

Vyřešeno - pomocí PostBackUrl...

 
Nahoru Odpovědět
13.8.2012 16:49
Děláme co je v našich silách, aby byly zdejší diskuze co nejkvalitnější. Proto do nich také mohou přispívat pouze registrovaní členové. Pro zapojení do diskuze se přihlas. Pokud ještě nemáš účet, zaregistruj se, je to zdarma.

Zobrazeno 8 zpráv z 8.