Pouze tento týden sleva až 80 % na e-learning týkající se C# .NET
Aktuálně: Postihly zákazy tvou profesi? Poptávka po ajťácích prudce roste, využij slevové akce 80% výuky zdarma!
https://www.itnetwork.cz/csharp
Avatar
Honza67
Člen
Avatar
Honza67:18.11.2015 14:28

Začal jsem používat TinyMCE pro účely editace článků na RS. Dost často se mi stane, že vložím do editoru nějaký html kód a on mi po uložení úplně zmizí nebo se mi html tagy rozsypou. Např z tohodle:

<div><span class="glyphicon glyphicon-pencil"</span></div>

mi tam Tiny nechá jen ty divy. Nevíte někdo proč se tak děje. Je to takhle prakticky nepoužitelný..Díky.

 
Odpovědět
18.11.2015 14:28
Avatar
David Čápka
Tým ITnetwork
Avatar
Odpovídá na Honza67
David Čápka:18.11.2015 14:38

Ten kód, co jsi vložil, je nevalidní, protože ti tam chybí ">". Možná proto to TinyMCE vyndal.

Nahoru Odpovědět
18.11.2015 14:38
Jsem moc rád, že jsi na síti, a přeji ti top IT kariéru, ať jako zaměstnanec nebo podnikatel. Máš na to! :)
Avatar
Honza67
Člen
Avatar
Odpovídá na David Čápka
Honza67:18.11.2015 15:22

Díky.Různě jsem to zkoušel jak mi to editor dával pryč až jsem tam udělal tu chybu :-). Teď to mám takhle

<div><span class="glyphicon glyphicon-pencil"></span></div>

což by mělo být snad dobře a stejně to tam nenechá..

 
Nahoru Odpovědět
18.11.2015 15:22
Avatar
P(r)D
Člen
Avatar
Odpovídá na Honza67
P(r)D:18.11.2015 16:27

a neni problém s bootstrapem? třeba prostě nevidí definici "glyphicon glyphicon-pencil" a vykreslí jenom prázdnej span..

 
Nahoru Odpovědět
18.11.2015 16:27
Tento výukový obsah pomáhají rozvíjet následující firmy, které dost možná hledají právě tebe!
Avatar
Honza67
Člen
Avatar
Odpovídá na P(r)D
Honza67:18.11.2015 18:50

Cestu k boostrapu mám nastavenou ve výchozí šabloně určitě správně ale hlavně jde o to ,že se ten kód ani neuloží, prostě mi zmizí ještě předtím než bych ho uložil do databáze a pak bych stránku s novým článkem v prohlížeči obnovil. Nebo je Tiny tak chytrej, že už by v tu chvíli hledal cestu k bootstrapu a pokud nenašel, tak ten kód smaže ?

 
Nahoru Odpovědět
18.11.2015 18:50
Avatar
Honza67
Člen
Avatar
Odpovídá na P(r)D
Honza67:18.11.2015 18:58

Např. toto se úplně v klidu uloží

<div class="neexistuje"><a>Neexistující CSS</a></div>
 
Nahoru Odpovědět
18.11.2015 18:58
Avatar
David Hynek
Redaktor
Avatar
Odpovídá na Honza67
David Hynek:19.11.2015 23:08

třeba nestojí o prázdné spany...

Nahoru Odpovědět
19.11.2015 23:08
Čím víc vím, tím víc věcí nevím.
Děláme co je v našich silách, aby byly zdejší diskuze co nejkvalitnější. Proto do nich také mohou přispívat pouze registrovaní členové. Pro zapojení do diskuze se přihlas. Pokud ještě nemáš účet, zaregistruj se, je to zdarma.

Zobrazeno 7 zpráv z 7.