Využij akce až 30 % zdarma při nákupu e-learningu. Více informací. Zároveň je tento týden sleva až 80 % na e-learning týkající se C# .NET
Hledáme nového kolegu do redakce - 100% home office, 100% flexibilní pracovní doba. Více informací.

Diskuze: web cam + js

Aktivity
Avatar
Matej
Člen
Avatar
Matej:3.6.2014 14:02

Zdravim , mam script

var video = document.querySelector("#videoElement");

navigator.getUserMedia = navigator.getUserMedia || navigator.webkitGetUserMedia || navigator.mozGetUserMedia || navigator.msGetUserMedia || navigator.oGetUserMedia;

if (navigator.getUserMedia) {
    navigator.getUserMedia({video: true}, handleVideo, videoError);
}

function handleVideo(stream) {
    video.src = window.URL.createObjectURL(stream);
}

function videoError(e) {
    // do something
}

Vyhodi mi to prompt na suhlas "natacania" , dokonca mi aj v chrome svieti na lbost ze sa pouziva kamera , ale obraz mi to neukazuje ,

Vie dakto co s tym je popr co je natom zle? Dik za odpovede

 
Odpovědět
3.6.2014 14:02
Tento výukový obsah pomáhají rozvíjet následující firmy, které dost možná hledají právě tebe!
Avatar
Matej
Člen
Avatar
Matej:3.6.2014 19:10

problem vyrieseni >D az na IE kde to nejde vobec a v konzole ani nic nehlasi ziadny error ... :D

 
Nahoru Odpovědět
3.6.2014 19:10
Děláme co je v našich silách, aby byly zdejší diskuze co nejkvalitnější. Proto do nich také mohou přispívat pouze registrovaní členové. Pro zapojení do diskuze se přihlas. Pokud ještě nemáš účet, zaregistruj se, je to zdarma.

Zobrazeno 2 zpráv z 2.