Hledáme pomocníky pro kurzy programování - pohodová brigáda. Více info
Nauč se s námi víc. Využij 50% zdarma na e-learningové kurzy. Zároveň pouze tento týden sleva až 80 % na e-learning týkající se Javy
discount week 50
Avatar
Daniel Vítek
Redaktor
Avatar
Daniel Vítek:15.2.2013 20:42

Nejspíš to bude blbost, ale nic jiného mě nenapadlo...
Potřebuji při odchodu ze stránky zapsat nějaké údaje do databáze, napadlo mě, že odchod zjistím pomocí JavaScriptu - onBeforeUnload... teď je otázka jak to dostat do databáze... nemá někdo nějaký nápad ??

Editováno 15.2.2013 20:44
Odpovědět
15.2.2013 20:42
Na síti působím už pěknou řádku let. Pokud budeš něco potřebovat, písni mi, pokusím se ti poradit :)
Avatar

Člen
Avatar
:15.2.2013 21:06

možná bych zkusil ajax request na stranku kde bys poslal pole metodou post a pak stím polem zpracovat do formátu s kterým pak bys v php updatnul/insertnul řádek

 
Nahoru Odpovědět
15.2.2013 21:06
Avatar
Daniel Vítek
Redaktor
Avatar
Daniel Vítek:16.2.2013 8:18

už jsem to vyřešil..
dal jsem onBeforeUnload="win­dow.open('zapis­.php','_blank','wid­th=200 height=200');"
Chrome to sice zablokuje, ale z nějakého mně neznámého důvodu se to tam zapíše :)

Nahoru Odpovědět
16.2.2013 8:18
Na síti působím už pěknou řádku let. Pokud budeš něco potřebovat, písni mi, pokusím se ti poradit :)
Avatar
Kit
Redaktor
Avatar
Odpovídá na Daniel Vítek
Kit:16.2.2013 9:14

Chrome jen zablokuje to vyskakovací okno, ale request proběhne. Bylo by však lepší použít ten AJAX.

Nahoru Odpovědět
16.2.2013 9:14
Vlastnosti objektů by neměly být veřejné. A to ani prostřednictvím getterů/setterů.
Tento výukový obsah pomáhají rozvíjet následující firmy, které dost možná hledají právě tebe!
Avatar
Daniel Vítek
Redaktor
Avatar
Odpovídá na Kit
Daniel Vítek:16.2.2013 9:26

Ten neumím :D

Nahoru Odpovědět
16.2.2013 9:26
Na síti působím už pěknou řádku let. Pokud budeš něco potřebovat, písni mi, pokusím se ti poradit :)
Avatar
Kit
Redaktor
Avatar
Odpovídá na Daniel Vítek
Kit:16.2.2013 9:33

Tak si stáhni jQuery, je to v něm o hodně jednodušší.

Nahoru Odpovědět
16.2.2013 9:33
Vlastnosti objektů by neměly být veřejné. A to ani prostřednictvím getterů/setterů.
Avatar
Daniel Vítek
Redaktor
Avatar
Odpovídá na Kit
Daniel Vítek:16.2.2013 14:11

jQuery mám, ale nějak extra neumím... jen nějaký základy

Nahoru Odpovědět
16.2.2013 14:11
Na síti působím už pěknou řádku let. Pokud budeš něco potřebovat, písni mi, pokusím se ti poradit :)
Avatar
David Čápka
Tým ITnetwork
Avatar
Odpovídá na Daniel Vítek
David Čápka:16.2.2013 14:24

Je to velmi jednoduché, stačí ti jeden řádek:

$.get("test.php");
Nahoru Odpovědět
16.2.2013 14:24
Jsem moc rád, že jsi na síti, a přeji ti top IT kariéru, ať jako zaměstnanec nebo podnikatel. Máš na to! :)
Děláme co je v našich silách, aby byly zdejší diskuze co nejkvalitnější. Proto do nich také mohou přispívat pouze registrovaní členové. Pro zapojení do diskuze se přihlas. Pokud ještě nemáš účet, zaregistruj se, je to zdarma.

Zobrazeno 8 zpráv z 8.