Hledáme nové posily do ITnetwork týmu. Podívej se na volné pozice a přidej se do nejagilnější firmy na trhu - Více informací.
discount week 80 + hiring
Avatar
katrincsak
Člen
Avatar
katrincsak:9.9.2015 11:34

Zdravím,

pokouším se ukládat zadaný email do cache a název cache mám rovnou ve výstupu pro výpis z databáze. Což je v pořádku a vše se vypisuje jak má, ale až do doby opakovaného dotazu o zobrazení.

Pak se stává cache nepřepisovatelnou a nevím jak cache přepsat... chci, aby data se obnovili i po zavřeném prohlížeči a zase otevření, proto v tomto případě nepoužívám session.

if(isset($_POST['zobrazit']) AND ($_POST['zobrazit']))
{
        setcookie("mujinzerat_email", $_POST['email'], time()+time());
}

time + time používám pro "nekonečnou platnost" možná je problém v tom, ale pak nevím jak zadat "nekonečnou" platnost...

Protože je předpoklad, že i za 2 roky dotyčný bude mít stejný email. Tak jako já ho mám několik let.

 
Odpovědět
9.9.2015 11:34
Avatar
katrincsak
Člen
Avatar
katrincsak:9.9.2015 11:43

Mám ve zvyku, že když něco napíšu tak pak najdu řešení :D

Každopádně i když jsem se tím zabýval už několik desítek minut a celkem i pár hodin -> protože jsme řešil ještě kolem toho jiné věci...

Problém je v tom, že mi to jinak načíta

/mujinzerat
a
/mujinzerat/

To lomítko dělá bordel :-)

 
Nahoru Odpovědět
9.9.2015 11:43
Avatar
katrincsak
Člen
Avatar
katrincsak:9.9.2015 11:54

jenže něják nevím proč si to vynucuje načítat pouze z

/mujinzerat/

rád bych aby primárně bez lomítka .. případně obojí..

Editováno 9.9.2015 11:57
 
Nahoru Odpovědět
9.9.2015 11:54
Tento výukový obsah pomáhají rozvíjet následující firmy, které dost možná hledají právě tebe!
Avatar
katrincsak
Člen
Avatar
katrincsak:9.9.2015 13:00

Mám ve zvyku, že když něco napíšu tak pak najdu řešení :D

Hotovo !
Sice jsem to nevynutil a kvůli právě paginaci, ale to nevadí... Ten kdo modifikuje ručně URL musí počítat s tím, že musí být tak jak byla a v podstatě i zde na itnetwork, když dám forum > php tak je lomítko na konci a nikomu to taky nevadí :D a hold u tohoto to bez lomítka fungovat nemůže.. Stejně další stránka bude, která se přepíše .. /mujinzerat/číslo

Děkuji za možnost se vyjádřit a zjistit si tak problém (bez ironie ->aby nebylo pochopeno zle).

Akceptované řešení
+5 Zkušeností
Řešení problému
 
Nahoru Odpovědět
9.9.2015 13:00
Avatar
Aaron
Redaktor
Avatar
Odpovídá na katrincsak
Aaron:9.9.2015 17:19

Obvykle někdo napíše dotaz, ostatní o něm diskutují a pak někdo přijde s řešením. Tys to všechno zvládl sám :D 8-)

 
Nahoru Odpovědět
9.9.2015 17:19
Děláme co je v našich silách, aby byly zdejší diskuze co nejkvalitnější. Proto do nich také mohou přispívat pouze registrovaní členové. Pro zapojení do diskuze se přihlas. Pokud ještě nemáš účet, zaregistruj se, je to zdarma.

Zobrazeno 5 zpráv z 5.