Přidej si svou IT školu do profilu a najdi spolužáky zde na síti :)

Diskuze: Menu pro Administratora

PHP PHP Menu pro Administratora American English version English version

Aktivity (1)
Avatar
marcopolo2542001:15.7.2015 19:30

Dobrý den,

šlo by udělat že pokud se přihlásím na webu (Jsem vývojář tzn. za Administratora) viděl bych nějaké specialní menu které by normalní uživatelé nevideli ?

Díky předem..

 
Odpovědět 15.7.2015 19:30
Avatar
NouF
Člen
Avatar
NouF:15.7.2015 19:41

Ano dá. Záleží na tom jaký systém používáš. Pro každý systém použiješ jiný postup.

 
Nahoru Odpovědět  -4 15.7.2015 19:41
Avatar
Odpovídá na NouF
marcopolo2542001:15.7.2015 19:42

Jak myslíš "systém" ?

 
Nahoru Odpovědět 15.7.2015 19:42
Avatar
David Čápka
Tým ITnetwork
Avatar
Odpovídá na marcopolo2542001
David Čápka:15.7.2015 19:44

Doporučoval bych přečíst si příslušný návod v sekci PHP a až potom se tu ptát na konkrétní věci. Z tvého dotazu mám pocit jako bys PHP viděl z vlaku. Vše je tu vysvětlené a s ukázkami ke stažení.

Nahoru Odpovědět  +6 15.7.2015 19:44
Miluji svou práci a zdejší komunitu, baví mě se rozvíjet, děkuji každému členovi za to, že zde působí.
Avatar
Kejmou
Člen
Avatar
Odpovídá na marcopolo2542001
Kejmou:15.7.2015 23:03

Ahoj,

tak toto jsem řešil a nadále bych to tak řešil přes Session.

 
Nahoru Odpovědět  ±0 15.7.2015 23:03
Avatar
mkub
Redaktor
Avatar
Odpovídá na marcopolo2542001
mkub:16.7.2015 0:28

dalo by sa to riesit napr. tak, ze si zvolis niekolko stupnov opravneni, napr.:
0 - bezny uzivatel
1 - uzivatel s vyssimi pravami
2 - uzivatel opravnujuci na taku a taku funkciu
4 - uzivatel s pravami na dalsiu funkciu
.
.
.
a ked to spocitas, dostanes uzivatela so vbsetkymi pravami
a podla toho, kto ma ake prava, mu vygenerujes v PHP ponuku cinnosti v administracii, samozrejme, ze tie prava budes ukladat v databazi kazdemu uzivatelovi zvlast, alebo mozes tie prava ukladat do databaze v podobe, v akej si uklada MySQL vo svojich tabulkach...
je to na tebe, pre co sa rozhodnes

 
Nahoru Odpovědět 16.7.2015 0:28
Avatar
Bogdan
Redaktor
Avatar
Odpovídá na marcopolo2542001
Bogdan:16.7.2015 0:28

Radši sem dám odkaz: http://www.itnetwork.cz/php/databaze , protože to co tu lidi radí je strašný...
Díl 5 ti odpoví na tvojí otázku, abys tomu rozuměl musíš si přečíst aspoň 1,2,3,4 díl.

Akceptované řešení
+20 Zkušeností
+1 bodů
Řešení problému
 
Nahoru Odpovědět  +1 16.7.2015 0:28
Avatar
Bogdan
Redaktor
Avatar
Bogdan:16.7.2015 0:33

Prosím o odůvodnění mínusu :)

PS: Jediný rozumný řešení napsal David a mkub

Editováno 16.7.2015 0:34
 
Nahoru Odpovědět  ±0 16.7.2015 0:33
Avatar
marcopolo2542001:18.7.2015 21:43

Děkuji všem..Už to mam nastudované :)

 
Nahoru Odpovědět  +1 18.7.2015 21:43
Děláme co je v našich silách, aby byly zdejší diskuze co nejkvalitnější. Proto do nich také mohou přispívat pouze registrovaní členové. Pro zapojení do diskuze se přihlas. Pokud ještě nemáš účet, zaregistruj se, je to zdarma.

Zobrazeno 9 zpráv z 9.