Pouze tento týden sleva až 80 % na e-learning týkající se C# .NET
Aktuálně: Postihly zákazy tvou profesi? Poptávka po ajťácích prudce roste, využij slevové akce 80% výuky zdarma!
https://www.itnetwork.cz/csharp
Avatar
albertpatera
Redaktor
Avatar
albertpatera:28.10.2012 21:36

ahoj, chtěl bych se zeptat jak to je s hostingem, když chci svoji databázi nahrat na web...jestli se s tín hostingem musim nejdriv nejak domluvit. Díky:)

 
Odpovědět
28.10.2012 21:36
Avatar
matesax
Redaktor
Avatar
Odpovídá na albertpatera
matesax:28.10.2012 21:52

Jak nahrát? Domluvíš si s hostingem databázi, a vytvoříš podle ní ConnectionString...

 
Nahoru Odpovědět
28.10.2012 21:52
Avatar
Kit
Redaktor
Avatar
Odpovídá na albertpatera
Kit:28.10.2012 22:02

U sebe si tu databázi vyexportuješ a na hostingu naimportuješ.

Nejjednodušší to pro tebe bude asi přes phpMyAdmin, který má většina hostingů nainstalovaný.

Nahoru Odpovědět
28.10.2012 22:02
Vlastnosti objektů by neměly být veřejné. A to ani prostřednictvím getterů/setterů.
Avatar
albertpatera
Redaktor
Avatar
albertpatera:28.10.2012 22:06

a to mam dat jako v phpmyadminuvi export to chapu, ale pak to normalne pres total commander, jestli to teda chápu dobře nahraju na web. Chápu to dobře?? díky

 
Nahoru Odpovědět
28.10.2012 22:06
Avatar
Kit
Redaktor
Avatar
Odpovídá na albertpatera
Kit:28.10.2012 22:14

Ne. Spustíš si phpMyAdmin na hostingu, v záložce pro import si nalistuješ ten svůj archiv u sebe a spustíš nahrávání. TC k tomu nepotřebuješ.

Nahoru Odpovědět
28.10.2012 22:14
Vlastnosti objektů by neměly být veřejné. A to ani prostřednictvím getterů/setterů.
Tento výukový obsah pomáhají rozvíjet následující firmy, které dost možná hledají právě tebe!
Avatar
albertpatera
Redaktor
Avatar
albertpatera:30.10.2012 18:21

tak jsem soubor s databází nainportoval do phpMyAmdnina hostingu a napsalo mi to tohle:
nevíte co s tím?? díky

 
Nahoru Odpovědět
30.10.2012 18:21
Avatar
David Jančík
Tým ITnetwork
Avatar
Odpovídá na albertpatera
David Jančík:30.10.2012 18:36

V tabulce 'uzivatele' není klíč -> 'uzivatele_id'. Vyexportuj si danou databázi celou. Ono ti to vytvoří i tabulky a vše to nastaví.
Klepneš na danou databázi a dáš export.

Nahoru Odpovědět
30.10.2012 18:36
Zapomeň, že je to nemožné a udělej to ;)
Avatar
albertpatera
Redaktor
Avatar
albertpatera:30.10.2012 19:45

jj uz se mi to podedlo..muzu nějak udělat, aby ta databáze se zobrazovala na webu?? díky

Editováno 30.10.2012 19:47
 
Nahoru Odpovědět
30.10.2012 19:45
Avatar
David Čápka
Tým ITnetwork
Avatar
Odpovídá na albertpatera
David Čápka:30.10.2012 20:05

Jakou čekáš odpověď? Musíš si kromě databáze udělat web :D Koukni do sekce PHP, máš tam jak.

Nahoru Odpovědět
30.10.2012 20:05
Jsem moc rád, že jsi na síti, a přeji ti top IT kariéru, ať jako zaměstnanec nebo podnikatel. Máš na to! :)
Avatar
albertpatera
Redaktor
Avatar
albertpatera:30.10.2012 20:17

jj :D to me taky mohlo napadnout :D

 
Nahoru Odpovědět
30.10.2012 20:17
Děláme co je v našich silách, aby byly zdejší diskuze co nejkvalitnější. Proto do nich také mohou přispívat pouze registrovaní členové. Pro zapojení do diskuze se přihlas. Pokud ještě nemáš účet, zaregistruj se, je to zdarma.

Zobrazeno 10 zpráv z 10.