Válí se ti projekty v šuplíku? Dostaň je mezi lidi a získej cool tričko a body na profi IT kurzy v soutěži ITnetwork summer 2017!
Přidej si svou IT školu do profilu a najdi spolužáky zde na síti :)
Avatar
DREAMDEV
Člen
Avatar
DREAMDEV:17.2.2015 2:25

mno tak este jedna zaujimavost dneska ma uz asi mrdne s tohto... stiahol som si PDOwraper odtialto z devbooku funguje bez chyby az na jedno miesto skusam vytvorit script pre ajax ked zadam Db::connect(); vsetko v pohode ziadna chyba ale akonahle sa pokusim o nejake query skript zastane na tomto bode:
$statement->execute($params);
nehlási ziadnu chybu iba zastaví script nejde to dat ani do try/catch neviem ho nijako donutit aby mi vytlacil chybu... :/
errormod je nastaveny na PDO::ERRMODE_WAR­NING
SQL prikaz je zadany 100% správne!

 
Odpovědět 17.2.2015 2:25
Avatar
Odpovídá na DREAMDEV
Michal Žůrek (misaz):17.2.2015 8:47

a jak AJAXem spouštíš PHP příkaz? Máš i před tím dotazem connect?

Nahoru Odpovědět 17.2.2015 8:47
Nesnáším {}, proto se jim vyhýbám.
Avatar
DREAMDEV
Člen
Avatar
Odpovídá na Michal Žůrek (misaz)
DREAMDEV:17.2.2015 12:12

jasne ze je tam connect je to normalny script php ktory by mal fungovat aj samostatne po zadani url do browsera :) ale nefunguje ani bez ajaxu...

 
Nahoru Odpovědět 17.2.2015 12:12
Avatar
Odpovídá na DREAMDEV
Michal Žůrek (misaz):17.2.2015 12:34

Tak pošli kód.

Nahoru Odpovědět 17.2.2015 12:34
Nesnáším {}, proto se jim vyhýbám.
Avatar
DREAMDEV
Člen
Avatar
DREAMDEV:17.2.2015 13:26

uz som na to prisiel :D robim to cez mvc a ten script som dal samostatne mimo controllera teraz som to prerobil cez controller a uz to slape :) vcera o 3 rano po 16 hodinach programovania mi to nejako nedpolo :D :D ale aj tak neviem preco to neslo teoreticky by malo nie? o.O

 
Nahoru Odpovědět 17.2.2015 13:26
Děláme co je v našich silách, aby byly zdejší diskuze co nejkvalitnější. Proto do nich také mohou přispívat pouze registrovaní členové. Pro zapojení do diskuze se přihlas. Pokud ještě nemáš účet, zaregistruj se, je to zdarma.

Zobrazeno 5 zpráv z 5.