C týden
Tento týden až 80% sleva na e-learning týkající se jazyka C
50 % bodů zdarma na online výuku díky naší Slevové akci!

Diskuze: Pomůže mí někdo s dvěma chybáma

Aktivity (4)
Avatar
Patrik Kuchař:19.5.2019 20:48

Dobrý den,

na webů http://sleduju-filmy-tk.svethostingu-tmp.cz/ mám problém, že mí to hlásí dvě chybí.

Dokáže mí s tím někdo tady pomocí?

Děkuji.

Zkusil jsem: Všechno... :/

Chci docílit: Vyřešit problém...

 
Odpovědět
19.5.2019 20:48
Avatar
Odpovídá na Patrik Kuchař
Patrik Valkovič:19.5.2019 21:24

Když nevíme, co ti to hlásí za chyby, tak ti nikdo nedokáže poradit.
Nějaký kód by taky nezaškodil.

Nahoru Odpovědět
19.5.2019 21:24
Nikdy neumíme dost na to, abychom se nemohli něco nového naučit.
Tento výukový obsah pomáhají rozvíjet následující firmy, které dost možná hledají právě tebe!
Avatar
Jaroslav Smrž
Redaktor
Avatar
Odpovídá na Patrik Kuchař
Jaroslav Smrž:20.5.2019 7:16

Tím, že se nezobrazí vůbec žádný obsah, tak bych hádal na problém s připojením k DB, pokud ho máš hned nahoře v index.php. Dej sem tu chybovou hlášku PHP nebo kód ve kterém k chybě dochází.

Nahoru Odpovědět
20.5.2019 7:16
/* Life runs on code */
Avatar
Peter Mlich
Člen
Avatar
Peter Mlich:20.5.2019 7:51

Z te stranky, html kod lze vycist pouze par veci. Bys musel dat sem kod, ktery ji vytvoril.

  • viz Jaroslav Smrž, neco je spatne, zobrazi se nic nerikajici chybova hlaska, zadky php ani myslq error 'Whoops, looks like something went wrong.'
  • html kod vypada, ze je duplicitne
  • pravdepodobne selhalo neco v php kodu, ale ten mas na serveru, server prohlizeci posila uz hotovy html kod, takze z toho nic dal nevycteme.
php.net/error_reporting
php.net/pdo.error-handling

Ono, podle struktury v html kodu je tohle nejspis univerzalni html stranka, ktera se zobrazi pri chybe. Neni tam nic navic, pozustatek kodu, ktery se nezobrazi. Takze nejspis chyba je v tom, ze nejaka stranka vubec neexistuje. Zkus o tom celem napsat vice. Treba, jestli to bezi na nejakem cms redakcnim systemu, nebo, jake technologie pouzivas. Treba to tu nekdo zna a poradi ti, jak zapnout podrobnejsi chybove hlasky pro debug-mod.

 
Nahoru Odpovědět
20.5.2019 7:51
Děláme co je v našich silách, aby byly zdejší diskuze co nejkvalitnější. Proto do nich také mohou přispívat pouze registrovaní členové. Pro zapojení do diskuze se přihlas. Pokud ještě nemáš účet, zaregistruj se, je to zdarma.

Zobrazeno 4 zpráv z 4.