Vydělávej až 160.000 Kč měsíčně! Akreditované rekvalifikační kurzy s garancí práce od 0 Kč. Více informací.
Hledáme nové posily do ITnetwork týmu. Podívej se na volné pozice a přidej se do nejagilnější firmy na trhu - Více informací.

Diskuze: Problém s utf 8

V předchozím kvízu, Online test znalostí PHP, jsme si ověřili nabyté zkušenosti z kurzu.

Aktivity
Avatar
Adam Matis
Člen
Avatar
Adam Matis:14.8.2018 10:31

Ahoj mám problém se zobrazením českých znaků i přesto, že jsem v hlavním indexu nastavil
mb_internal_en­coding("UTF-8"); a v šabloně také kodování viz screen.

 
Odpovědět
14.8.2018 10:31
Avatar
Odpovídá na Adam Matis
Neaktivní uživatel:14.8.2018 12:21

V některé editory se musí přepnout do UTF 8. Jaký editor používáš? Nastavil sis kódování i v editoru?

Akceptované řešení
+20 Zkušeností
+2,50 Kč
Řešení problému
Nahoru Odpovědět
14.8.2018 12:21
Neaktivní uživatelský účet
Avatar
Adam Matis
Člen
Avatar
Odpovídá na Neaktivní uživatel
Adam Matis:14.8.2018 13:04

Jo je to tím používám netbeans. Díky toto mě nějak hned nenapadlo.

 
Nahoru Odpovědět
14.8.2018 13:04
Děláme co je v našich silách, aby byly zdejší diskuze co nejkvalitnější. Proto do nich také mohou přispívat pouze registrovaní členové. Pro zapojení do diskuze se přihlas. Pokud ještě nemáš účet, zaregistruj se, je to zdarma.

Zobrazeno 3 zpráv z 3.