Pouze tento týden sleva až 80 % na e-learning týkající se C# .NET
Nauč se s námi víc. Využij 50% zdarma na e-learningové kurzy.
discount week 50
Avatar
Michal Žůrek - misaz:14.9.2013 19:32

Ahoj, v php mám pole $radky, do kterého sem načetl nějaká data z txt souboru, prostě jsem načetl txt soubor po řádcích a vložil je do pole. Pak když chci toto pole však projet tak se vezme pouze poslední záznam (řádek) a tím to skončí.

echo(count($radky) . "<br>");
foreach ($radky as $zaznam); {
        echo("OK<br>");
}

a výsledek:

16
OK

to OK je tam jen jednou, nevíte proč se php na zbytek vykašle?

 
Odpovědět
14.9.2013 19:32
Avatar
Kit
Redaktor
Avatar
Odpovídá na Michal Žůrek - misaz
Kit:14.9.2013 19:37

A co tam pohledává ten středník za foreach(...) ?

Editováno 14.9.2013 19:38
Nahoru Odpovědět
14.9.2013 19:37
Vlastnosti objektů by neměly být veřejné. A to ani prostřednictvím getterů/setterů.
Avatar
Odpovídá na Kit
Michal Žůrek - misaz:14.9.2013 19:40

aha toho sem si nevšimnul, díky. Středníky v php asi automaticky píšu za závorky :)

 
Nahoru Odpovědět
14.9.2013 19:40
Tento výukový obsah pomáhají rozvíjet následující firmy, které dost možná hledají právě tebe!
Avatar
Kit
Redaktor
Avatar
Odpovídá na Michal Žůrek - misaz
Kit:14.9.2013 19:47

To je hodně blbý zvyk. Já zase dávám dvojtečku (jako v Pythonu) a Vim mi to opravuje na dvojici "{}" s kurzorem mezi nimi.

Nahoru Odpovědět
14.9.2013 19:47
Vlastnosti objektů by neměly být veřejné. A to ani prostřednictvím getterů/setterů.
Avatar
Kit
Redaktor
Avatar
Odpovídá na Michal Žůrek - misaz
Kit:14.9.2013 20:05

Zrovna koukám na včerejší vtip "Programátorova noční můra" :)

Nahoru Odpovědět
14.9.2013 20:05
Vlastnosti objektů by neměly být veřejné. A to ani prostřednictvím getterů/setterů.
Děláme co je v našich silách, aby byly zdejší diskuze co nejkvalitnější. Proto do nich také mohou přispívat pouze registrovaní členové. Pro zapojení do diskuze se přihlas. Pokud ještě nemáš účet, zaregistruj se, je to zdarma.

Zobrazeno 5 zpráv z 5.