Pouze tento týden sleva až 80 % na e-learning týkající se C# .NET
Aktuálně: Postihly zákazy tvou profesi? Poptávka po ajťácích prudce roste, využij slevové akce 80% výuky zdarma!
https://www.itnetwork.cz/csharp
Avatar
Martin Suchodol
Redaktor
Avatar
Martin Suchodol:16.5.2014 15:39

ahoj mám dotaz na celkem trivialní problém potřebuji nějak spracovávat .log soubory tedy pokud je v php na to nějaká funkce

 
Odpovědět
16.5.2014 15:39
Avatar
raito
Člen
Avatar
raito:22.5.2014 0:31

Co dáš do log souboru je čistě na tobě. A záleží taky dost na tom, co máš na mysli pod "zpracovávat". Jestli chceš pracovat přímo se soubory nebo s jejich obsahem. V PHP jsou funkce na obojí (neřeší příponu, .log může obsahovat klidně ten stejný typ dat co .txt, kupříkladu). Na krátkou obecnou otázku krátká obecná odpověď.

Nahoru Odpovědět
22.5.2014 0:31
Asi sem usnul. Co se dělo posledních... 5 let?
Tento výukový obsah pomáhají rozvíjet následující firmy, které dost možná hledají právě tebe!
Avatar
mkub
Redaktor
Avatar
Odpovídá na Martin Suchodol
mkub:22.5.2014 6:50

pozri sa na php.net, najdes tam aj popis potrebnych funkcii, ale v anglickom jazyku

 
Nahoru Odpovědět
22.5.2014 6:50
Avatar
raito
Člen
Avatar
raito:22.5.2014 8:18

"ale v anglickom jazyku" .... kdo chce umět programovat, musí umět anglicky. Dá se to naučit i bez toho, ale nechápat co jednotlivý slova znamenaj je obrovský mínus, protože když nevíš, co máš hledat aby jsi našel řešení, tak to je obrovská ztráta času a z praxe vím, že takovej člověk pak programuje o víc jak 50% pomaleji jak člověk, co umí anglicky. Kor v dnešní době existence stack-overflow.

Nahoru Odpovědět
22.5.2014 8:18
Asi sem usnul. Co se dělo posledních... 5 let?
Děláme co je v našich silách, aby byly zdejší diskuze co nejkvalitnější. Proto do nich také mohou přispívat pouze registrovaní členové. Pro zapojení do diskuze se přihlas. Pokud ještě nemáš účet, zaregistruj se, je to zdarma.

Zobrazeno 4 zpráv z 4.