Pouze tento týden sleva až 80 % na e-learning týkající se C# .NET. Zároveň využij akce až 50 % zdarma při nákupu e-learningu. Více informací:
Hledáme nové posily do ITnetwork týmu. Podívej se na volné pozice a přidej se do nejagilnější firmy na trhu - Více informací.
Slevovy týden 3/50
Avatar
Artas
Tvůrce
Avatar
Artas:2.7.2013 14:31

Ahojte, je nějaký rozdíl, když v PHP vytvářím objekt pomocí

$objekt = new Trida();
$objekt = new Trida;  (bez závorek)
Editováno 2.7.2013 14:32
 
Odpovědět
2.7.2013 14:31
Avatar
David Čápka
Tým ITnetwork
Avatar
Nahoru Odpovědět
2.7.2013 14:34
One of the most common causes of failure is the habit of quitting when one is overtaken by temporary defeat.
Avatar
Artas
Tvůrce
Avatar
Odpovídá na David Čápka
Artas:2.7.2013 14:35

Díky, jen mi to přišlo takové zvláštní :-)

 
Nahoru Odpovědět
2.7.2013 14:35
Avatar
David Čápka
Tým ITnetwork
Avatar
Odpovídá na Artas
David Čápka:2.7.2013 14:36

Ono je PHP takové zvláštní :D

Nahoru Odpovědět
2.7.2013 14:36
One of the most common causes of failure is the habit of quitting when one is overtaken by temporary defeat.
Avatar
Kit
Tvůrce
Avatar
Odpovídá na Artas
Kit:2.7.2013 14:41

Osobně tam ty závorky dávám vždycky, ale nejsou povinné.

Možná to bude i tím, že málokdy používám konstruktor bez parametrů.

Editováno 2.7.2013 14:42
Nahoru Odpovědět
2.7.2013 14:41
Vlastnosti objektů by neměly být veřejné. A to ani prostřednictvím getterů/setterů.
Avatar
Artas
Tvůrce
Avatar
Odpovídá na Kit
Artas:2.7.2013 14:42

Taky je tam většinou dávám, přijde mi to pak čitelnější.

 
Nahoru Odpovědět
2.7.2013 14:42
Děláme co je v našich silách, aby byly zdejší diskuze co nejkvalitnější. Proto do nich také mohou přispívat pouze registrovaní členové. Pro zapojení do diskuze se přihlas. Pokud ještě nemáš účet, zaregistruj se, je to zdarma.

Zobrazeno 6 zpráv z 6.