Office week Slevový týden - Květen
Pouze tento týden sleva až 80 % na e-learning týkající se MS Office
30 % bodů zdarma na online výuku díky naší Slevové akci!
Avatar
michal Čepelák:10.2.2019 21:52

Zdravím,
potřeboval bych poradit, potřebuji odeslat UPDATE ze stránky update1.php přes formulář ale potřeboval bych do UPDATE přidat do sloupce celkovyCas přoměnnou $totalTime ze stránky update2.php. hodnota proměné $totalTime není nikde v databázi. Nevím jestli je to vůbec možné.

Zkusil jsem: Hledal jsem na google ale mám asi zadavám špatné vyhledávání nemohu nic najít.

Chci docílit:

Děkuji moc za rady.

 
Odpovědět
10.2.2019 21:52
Avatar
Peter Mlich
Člen
Avatar
Peter Mlich:11.2.2019 8:06

Neni jasne, co chces a proc udelat. Takze, tady jsou takove 3 moznosti, nektera by mohla pomoci.
$totalTime je neco generovane php, takze by stacil mozna include / require?
Presmerovani se dela pres header().
Ukladani dat pres session_start(); $_SESSION['xyz'] = 123; Nebo do souboru, do databaze.

Editováno 11.2.2019 8:07
 
Nahoru Odpovědět
11.2.2019 8:06
Tento výukový obsah pomáhají rozvíjet následující firmy, které dost možná hledají právě tebe!
Avatar
Odpovídá na michal Čepelák
Michal Štěpánek:11.2.2019 8:14

Jestli se strejdy gůgla ptáš stejně jako tady, vůbec se nedivím, že nic nenašel... Zmatenější dotaz jsem už dlouho neviděl...
Co znamená

potřebuji odeslat UPDATE ze stránky

?
Potřebuješ poslat něco z jedné stránky na druhou přes form? Nebo chceš něco ukládat do DB?

Nahoru Odpovědět
11.2.2019 8:14
Nikdy neříkej nahlas, že to nejde. Vždycky se totiž najde blbec, který to neví a udělá to...
Děláme co je v našich silách, aby byly zdejší diskuze co nejkvalitnější. Proto do nich také mohou přispívat pouze registrovaní členové. Pro zapojení do diskuze se přihlas. Pokud ještě nemáš účet, zaregistruj se, je to zdarma.

Zobrazeno 3 zpráv z 3.