Pouze tento týden sleva až 80 % na e-learning týkající se C# .NET. Zároveň využij akci až 30 % zdarma při nákupu e-learningu - Více informací.
Hledáme nové posily do ITnetwork týmu. Podívej se na volné pozice a přidej se do nejagilnější firmy na trhu - Více informací.
discount week 30
Avatar
Kamil
Člen
Avatar
Kamil:22.11.2013 21:45

Ahoj programátoři,

chci si udělat takový pokus, v administraci chci přidat produkt do tabulky produkty kde jsou sloupce id jmeno popis.(snad pochopitelné). Na úvodní straně chci ten daný produkt vypsat z databáze do čtverce viz v příloze. A potřeboval bych abych si při rozkliknutí mě to odkazalo na stránku kde byl podrobnější popis motorky a obrázky.

Díky.

 
Odpovědět
22.11.2013 21:45
Avatar
David Hynek
Tvůrce
Avatar
David Hynek:22.11.2013 21:47

tak to udělej :`

Nahoru Odpovědět
22.11.2013 21:47
Čím víc vím, tím víc věcí nevím.
Avatar
Kamil
Člen
Avatar
Odpovídá na David Hynek
Kamil:23.11.2013 7:51

Nevím jak udělat ten odkaz zobrazit, abych nemusel pořád ručně psát odkaz na další a další výrobek

 
Nahoru Odpovědět
23.11.2013 7:51
Tento výukový obsah pomáhají rozvíjet následující firmy, které dost možná hledají právě tebe!
Avatar
Kit
Tvůrce
Avatar
Odpovídá na Kamil
Kit:23.11.2013 8:58

Však tam jen vložíš do echa URL z databáze prohnanou přes urlencode().

Nahoru Odpovědět
23.11.2013 8:58
Vlastnosti objektů by neměly být veřejné. A to ani prostřednictvím getterů/setterů.
Avatar
Kamil
Člen
Avatar
Odpovídá na Kit
Kamil:23.11.2013 22:56

Ahoj, promin nevím jak..

 
Nahoru Odpovědět
23.11.2013 22:56
Avatar
Daniel Vítek
Tvůrce
Avatar
Odpovídá na Kamil
Daniel Vítek:24.11.2013 18:49

While ?

Nahoru Odpovědět
24.11.2013 18:49
Na síti působím už pěknou řádku let. Pokud budeš něco potřebovat, písni mi, pokusím se ti poradit :)
Děláme co je v našich silách, aby byly zdejší diskuze co nejkvalitnější. Proto do nich také mohou přispívat pouze registrovaní členové. Pro zapojení do diskuze se přihlas. Pokud ještě nemáš účet, zaregistruj se, je to zdarma.

Zobrazeno 6 zpráv z 6.