Využij akce až 30% zdarma při nákupu e-learningu. Zároveň pouze tento týden sleva až 80 % na e-learning týkající se Javy
Hledáme fulltime koordinátora/ku kurzů. 100% homeoffice,100% časově flexibilní. Mám zájem!
Java week
Avatar
Neaktivní uživatel:8.10.2015 19:23

Zdravím,
potřeboval poradit jak načíst ze stránky kde je XY tabulek (html) pouze jednu.
Díky

Odpovědět
8.10.2015 19:23
Neaktivní uživatelský účet
Avatar
Odpovídá na Neaktivní uživatel
Michal Žůrek - misaz:8.10.2015 19:23

nevíme jaký je formát tabulek. Odkaz?

 
Nahoru Odpovědět
8.10.2015 19:23
Avatar
Aaron
Redaktor
Avatar
Odpovídá na Neaktivní uživatel
Aaron:8.10.2015 19:24

Ahoj, možná by ti mohlo pomoct toto: http://stackoverflow.com/…le-using-php

 
Nahoru Odpovědět
8.10.2015 19:24
Tento výukový obsah pomáhají rozvíjet následující firmy, které dost možná hledají právě tebe!
Avatar
Neaktivní uživatel:8.10.2015 19:38

Tak srr splet jsem to, potřebuju vytáhnout pouze část tabulky.
(Viz. http://www.dopskopl.cz/…su151007.htm) Potřebuji jen jednu třídu.

Nahoru Odpovědět
8.10.2015 19:38
Neaktivní uživatelský účet
Avatar
Tonda Kozák
Člen
Avatar
Tonda Kozák:8.10.2015 21:14

Stáhni si tu tabulku.
Procházej ji řádek po řádku. Když v první buňce není tvoje třída, tak to zahazuj. Jakmile se dostaneš ke své třídě, tak si ty řádky ukládej, dokud nenarazíš na to, že je v první buňce napsaná jiná třída.

Netuším, jak to chceš dělat, jaké chceš používat technologie, tak se víc poradit nedá.

Akceptované řešení
+20 Zkušeností
+1 bodů
Řešení problému
 
Nahoru Odpovědět
8.10.2015 21:14
Děláme co je v našich silách, aby byly zdejší diskuze co nejkvalitnější. Proto do nich také mohou přispívat pouze registrovaní členové. Pro zapojení do diskuze se přihlas. Pokud ještě nemáš účet, zaregistruj se, je to zdarma.

Zobrazeno 5 zpráv z 5.