Vajíčková mánie Vajíčková mánie
Od 15. do 21.4. slevy 20 až 80% v sekci C/C++. Když ne teď, tak kdy?
Vyšlehej si extra vědomosti! Až 100% bodů na prémiový obsah zdarma! Více zde

Diskuze: Nette dokumentace první blog

Aktivity (1)
Avatar
Jan Bartík
Člen
Avatar
Jan Bartík:16.4.2018 11:45

Zdravím, potřeboval bych poradit jak si poradit s touhle chybou jeto na nette dokumentaci Můj Blog (https://doc.nette.org/…/single-post) hned u výpisu článku jsem opsal všechno tak jak to tam je ale háže to chybu (řádek 50) ...Díky za každou radu :)

.../templates-Homepage-default.latte--7d4d146fb2.php:50 source Nette\Applica­tion\UI\Compo­nent->link(arguments)

40: $this->renderBlock('ti­tle', get_defined_var­s());
41: ?>
42:
43: <?php
44: $iterations = 0;
45: foreach ($posts as $post) {
46: ?>
47: <div class="post">
48: <div class="date"><?php echo LR\Filters::es­capeHtmlText(ca­ll_user_func($this->filters->date, $post->created_at, 'F j, Y')) /* line 6 / ?></div>
49:
50: <h2><a href="<?php echo LR\Filters::es­capeHtmlAttr($this->global->uiControl->link("Post:show", [$post->id])) ?>"><?php
51: echo LR\Filters::es­capeHtmlText($post->title) /
line 8 / ?></h2>
52:
53: <div><?php echo LR\Filters::es­capeHtmlText($post->content) /
line 10 */ ?></div>
54: </div>

Editováno 16.4.2018 11:46
 
Odpovědět  -1 16.4.2018 11:45
Avatar
Jan Bartík
Člen
Avatar
Odpovídá na Jan Bartík
Jan Bartík:16.4.2018 17:01

už jsem na to přišel ....nezdědil jsem presenter :D

Akceptované řešení
+5 Zkušeností
Řešení problému
 
Nahoru Odpovědět 16.4.2018 17:01
Děláme co je v našich silách, aby byly zdejší diskuze co nejkvalitnější. Proto do nich také mohou přispívat pouze registrovaní členové. Pro zapojení do diskuze se přihlas. Pokud ještě nemáš účet, zaregistruj se, je to zdarma.

Zobrazeno 2 zpráv z 2.