Avatar
Jan Bartík
Člen
Avatar
Jan Bartík:16. dubna 11:45

Zdravím, potřeboval bych poradit jak si poradit s touhle chybou jeto na nette dokumentaci Můj Blog (https://doc.nette.org/…/single-post) hned u výpisu článku jsem opsal všechno tak jak to tam je ale háže to chybu (řádek 50) ...Díky za každou radu :)

.../templates-Homepage-default.latte--7d4d146fb2.php:50 source Nette\Applica­tion\UI\Compo­nent->link(arguments)

40: $this->renderBlock('ti­tle', get_defined_var­s());
41: ?>
42:
43: <?php
44: $iterations = 0;
45: foreach ($posts as $post) {
46: ?>
47: <div class="post">
48: <div class="date"><?php echo LR\Filters::es­capeHtmlText(ca­ll_user_func($this->filters->date, $post->created_at, 'F j, Y')) /* line 6 / ?></div>
49:
50: <h2><a href="<?php echo LR\Filters::es­capeHtmlAttr($this->global->uiControl->link("Post:show", [$post->id])) ?>"><?php
51: echo LR\Filters::es­capeHtmlText($post->title) /
line 8 / ?></h2>
52:
53: <div><?php echo LR\Filters::es­capeHtmlText($post->content) /
line 10 */ ?></div>
54: </div>

Editováno 16. dubna 11:46
Odpovědět  -1 16. dubna 11:45
Janko
Avatar
Jan Bartík
Člen
Avatar
Odpovídá na Jan Bartík
Jan Bartík:16. dubna 17:01

už jsem na to přišel ....nezdědil jsem presenter :D

Akceptované řešení
+5 Zkušeností
Řešení problému
Nahoru Odpovědět 16. dubna 17:01
Janko
Děláme co je v našich silách, aby byly zdejší diskuze co nejkvalitnější. Proto do nich také mohou přispívat pouze registrovaní členové. Pro zapojení do diskuze se přihlas. Pokud ještě nemáš účet, zaregistruj se, je to zdarma.

Zobrazeno 2 zpráv z 2.