Pouze tento týden sleva až 80 % na e-learning týkající se C# .NET
Nauč se s námi víc. Využij 50% zdarma na e-learningové kurzy.
discount week 50
Avatar
Theodor Johnson
Redaktor
Avatar
Theodor Johnson:8.8.2012 23:00

Zrovna jsem zjistil jak používat ds_list funkce, ale hned jsem narazil na problém, neví někdo jak uložit ds_list do souboru? Když jsem dal příkaz k uložení, tak mi to uložilo pozice a proměnné všech instancí, ale ne ds_list.

Odpovědět
8.8.2012 23:00
Mo8ilε 15 Ѐλđ
Avatar
David Čápka
Tým ITnetwork
Avatar
Odpovídá na Theodor Johnson
David Čápka:8.8.2012 23:06

Struktury začínající ds_ se neukládají s hrou, musíš je uložit sám. Můžeš list převést do stringu pomocí ds_list_write, uložit do souboru a poté načíst pomocí ds_list_read.

Nahoru Odpovědět
8.8.2012 23:06
Jsem moc rád, že jsi na síti, a přeji ti top IT kariéru, ať jako zaměstnanec nebo podnikatel. Máš na to! :)
Tento výukový obsah pomáhají rozvíjet následující firmy, které dost možná hledají právě tebe!
Avatar
Theodor Johnson
Redaktor
Avatar
Odpovídá na David Čápka
Theodor Johnson:8.8.2012 23:11

díky za pomoc

Nahoru Odpovědět
8.8.2012 23:11
Mo8ilε 15 Ѐλđ
Děláme co je v našich silách, aby byly zdejší diskuze co nejkvalitnější. Proto do nich také mohou přispívat pouze registrovaní členové. Pro zapojení do diskuze se přihlas. Pokud ještě nemáš účet, zaregistruj se, je to zdarma.

Zobrazeno 3 zpráv z 3.