Pouze tento týden sleva až 80 % na e-learning týkající se C# .NET
Využij akce až 80% zdarma při nákupu e-learningu. Více informací .
BF summer

Diskuze: Judo hodiny - zvýšení hodnoty proměnné po zadaném čase ve vteřinách

Aktivity (2)
Avatar
David G
Neregistrovaný
Avatar
David G:10.12.2011 19:20

Dobrý den, dělám judo hodiny! A mám dotaz jak udělat že když budu mít třeba číslo 1 tak aby se po kliknutí na ikonu po 15 vteřinách změnila na 2? A tak to bylo z jakýmkoliv číslem? Třeba z 5 na 6? jde to nějak děkuji

 
Odpovědět
10.12.2011 19:20
Avatar
David Jančík
Tým ITnetwork
Avatar
Odpovídá na David G
David Jančík:10.12.2011 19:36

Dobrý den, pokud vždy chcete po klepnutí zvýšit hodnotu proměnné o 1 -> pak do eventu po klepnutí myši nastavte alarm na

room_speed*15

a v alarmu zvětšete hodnotu proměnné.

Nahoru Odpovědět
10.12.2011 19:36
Zapomeň, že je to nemožné a udělej to ;)
Avatar
David G
Neregistrovaný
Avatar
David G:10.12.2011 20:25

Ještě se moc omlouvám že otravuji ale mám ještě jeden problém, lze nějak udělat místo toho aby bylo místo 180 sekund na 3:00 minuty? A ještě jeden problém jak lze udělat aby šel ten čas nastavit? Opět Vám velmi moc děkuji

 
Nahoru Odpovědět
10.12.2011 20:25
Avatar
Marek
Neregistrovaný
Avatar
Marek:10.12.2011 20:53

Dobrý den, když už je zde toto téma snažím se o něco podobného a mám dotaz jak když kliknu na ten čas jak se zastaví, jde to i aby se zastavil když kliknu klávesou space? Děkuji

 
Nahoru Odpovědět
10.12.2011 20:53
Tento výukový obsah pomáhají rozvíjet následující firmy, které dost možná hledají právě tebe!
Avatar
David Čápka
Tým ITnetwork
Avatar
Odpovídá na Marek
David Čápka:10.12.2011 21:00

Doporučuji podívat se na tutoriály v sekci GameMaker, po přečtení prvních záčátků vám to bude jasné. Ptáte se na úplně banální věci, nemůžete chtít od kolegy, aby za vás programoval :)

Nahoru Odpovědět
10.12.2011 21:00
Jsem moc rád, že jsi na síti, a přeji ti top IT kariéru, ať jako zaměstnanec nebo podnikatel. Máš na to! :)
Avatar
Petr
Neregistrovaný
Avatar
Odpovídá na Marek
Petr:10.12.2011 21:03

Pravda! Chápu ty první dva komentáře ale ptát se tady na to je "Kravina"! Nemůže za tebe programovat :)

 
Nahoru Odpovědět
10.12.2011 21:03
Avatar
David Jančík
Tým ITnetwork
Avatar
Odpovídá na David G
David Jančík:10.12.2011 21:11

Dobrý den například následovně:

if (time_stop == false)
{
    if (totalseconds > 0)
    {
        totalseconds -= 1;
        alarm[0] = room_speed;
        minutes = floor(totalseconds / 60);
        seconds = totalseconds mod 60;
        if (seconds < 10) seconds = "0" + string(seconds);
    }
}

Načítání hodnot pak:

minutes = get_integer("Zadejte minuty", 0);
seconds = get_integer("Zadejte vteřiny", 0);
Nahoru Odpovědět
10.12.2011 21:11
Zapomeň, že je to nemožné a udělej to ;)
Avatar
David Jančík
Tým ITnetwork
Avatar
Odpovídá na Marek
David Jančík:10.12.2011 21:13

Dáte akci do keyboard eventu...

Nahoru Odpovědět
10.12.2011 21:13
Zapomeň, že je to nemožné a udělej to ;)
Děláme co je v našich silách, aby byly zdejší diskuze co nejkvalitnější. Proto do nich také mohou přispívat pouze registrovaní členové. Pro zapojení do diskuze se přihlas. Pokud ještě nemáš účet, zaregistruj se, je to zdarma.

Zobrazeno 8 zpráv z 8.