Pouze tento týden sleva až 80 % na e-learning týkající se C# .NET. Zároveň využij akci až 30 % zdarma při nákupu e-learningu - Více informací.
Hledáme nové posily do ITnetwork týmu. Podívej se na volné pozice a přidej se do nejagilnější firmy na trhu - Více informací.
C# .NET + discount 30
Avatar

Tvůrce
Avatar
:3.2.2012 13:09

Mám problém, se kterým jsem se ještě nikdy nesetkal:

Mám při LEFT změnit sprit na GO_LEFT(animace chůze doleva) a při key release změnit sprit na STAY_LEFT (stojící otočený vlevo). Když to spustím, a stisknu šipku doleva, tak se změní sprit na GO_LEFT, ale jenom na 1.slide animace. Když ho pustím tak zpět do původního, STAY_LEFT. Kde může být chyba??

 
Odpovědět
3.2.2012 13:09
Avatar
David Čápka
Tým ITnetwork
Avatar
Odpovídá na
David Čápka:3.2.2012 13:53

Asi se pořád přepíná ten sprite, zkus to dát na Key press místo na keyboard.

Nahoru Odpovědět
3.2.2012 13:53
Jsem moc rád, že jsi na síti, a přeji ti top IT kariéru, ať jako zaměstnanec nebo podnikatel. Máš na to! :)
Avatar

Tvůrce
Avatar
Odpovídá na David Čápka
:3.2.2012 14:13

Teď se přehrává animace, ale mám nastaveno že při key_press udělá krok x = -6 relativně, takže ten krok udělá jenom jeden :(

 
Nahoru Odpovědět
3.2.2012 14:13
Avatar
David Čápka
Tým ITnetwork
Avatar
Odpovídá na
David Čápka:3.2.2012 14:16

A co ti brání dát krok do Keyboard a změnu spritu do Key Press?

Nahoru Odpovědět
3.2.2012 14:16
Jsem moc rád, že jsi na síti, a přeji ti top IT kariéru, ať jako zaměstnanec nebo podnikatel. Máš na to! :)
Avatar

Tvůrce
Avatar
:3.2.2012 14:17

Hele, tak už jsem se na to vykašlal a nastavil hspeed ;)

 
Nahoru Odpovědět
3.2.2012 14:17
Avatar

Tvůrce
Avatar
Odpovídá na David Čápka
:3.2.2012 14:17

Zkoušel jsem a marně :( , nefunguje.

 
Nahoru Odpovědět
3.2.2012 14:17
Tento výukový obsah pomáhají rozvíjet následující firmy, které dost možná hledají právě tebe!
Avatar

Tvůrce
Avatar
:3.2.2012 14:30

Dá se nějak nastavit aby nemohlo dojít ke kolizi?

Když se hráč otočí, tak má zadek ve stěně :D a nemůže se hnout, leda že by se zase otočil, dá se to ňák nastavit???

 
Nahoru Odpovědět
3.2.2012 14:30
Avatar
David Čápka
Tým ITnetwork
Avatar
Odpovídá na
David Čápka:3.2.2012 14:40

Ptáš se na věci, co jsou tu vysvětlené, konkrétně třeba zde: http://www.itnetwork.cz/index.php?…

Sprity musí mít stejnou velikost, stejný origin a stejnou masku.

Nahoru Odpovědět
3.2.2012 14:40
Jsem moc rád, že jsi na síti, a přeji ti top IT kariéru, ať jako zaměstnanec nebo podnikatel. Máš na to! :)
Avatar

Tvůrce
Avatar
:4.2.2012 13:42

Kdybych chtěl nahrát obrázek třeba C:\obrazek.jpg , dá se to nějak? (Obrázek/text/vi­deo)

 
Nahoru Odpovědět
4.2.2012 13:42
Avatar
David Jančík
Tým ITnetwork
Avatar
Odpovídá na
David Jančík:4.2.2012 20:13

Existuje fce

sprite_add

k čemu konkrétně to potřebuješ?

Nahoru Odpovědět
4.2.2012 20:13
Zapomeň, že je to nemožné a udělej to ;)
Avatar

Tvůrce
Avatar
Odpovídá na David Jančík
:5.2.2012 17:26

Konkrétně k ničemu :D , jen tak mě to napadlo...

 
Nahoru Odpovědět
5.2.2012 17:26
Děláme co je v našich silách, aby byly zdejší diskuze co nejkvalitnější. Proto do nich také mohou přispívat pouze registrovaní členové. Pro zapojení do diskuze se přihlas. Pokud ještě nemáš účet, zaregistruj se, je to zdarma.

Zobrazeno 11 zpráv z 11.