Přidej si svou IT školu do profilu a najdi spolužáky zde na síti :)
Avatar
pgarsky
Člen
Avatar
pgarsky:11.8.2016 14:09

Ahoj, rád bych potřeboval vědět, jak opravit chybu v locahostě, když programuji. Pokaždé (ne hned ze začátku), ale teď pokaždé se mi při otevření souboru na localhostě zobrazí chyba:
Stránka localhost nefunguje
Web localhost vás přesměroval příliš mnohokrát.
Zkuste vymazat soubory cookie.
Ponůžete mi ?

Odpovědět 11.8.2016 14:09
Pokud ti něco jde těžko, znamená to, že jdeš tou správnou cestou...
Avatar
00
Člen
Avatar
Odpovídá na pgarsky
00:11.8.2016 15:00

Stránka presmerovava sama na sebe nebo jsou 2 stránky, které na sebe vzájemně presmerovavají.

 
Nahoru Odpovědět 11.8.2016 15:00
Avatar
pgarsky
Člen
Avatar
Odpovídá na 00
pgarsky:11.8.2016 15:08

Mám vlastně registrační systém a vždycky pro klinutí na 'Registrovat' nebo 'Přihlásit' se objeví toto.

Nahoru Odpovědět 11.8.2016 15:08
Pokud ti něco jde těžko, znamená to, že jdeš tou správnou cestou...
Avatar
00
Člen
Avatar
Odpovídá na pgarsky
00:11.8.2016 22:30

Máš tam nějaká přesměrování? (301, 302, …)

 
Nahoru Odpovědět 11.8.2016 22:30
Avatar
Jiří Gracík
Redaktor
Avatar
Odpovídá na pgarsky
Jiří Gracík:12.8.2016 2:14

V čem to píšeš? V php se mi osvědčilo dát die někam, aby se to přestalo přesměrovávat a pak ho posouvat do tý doby, než zjistíš, kde ta smyčka je.

Nahoru Odpovědět  +1 12.8.2016 2:14
Creating websites is awesome till you see the result in another browser ...
Avatar
pgarsky
Člen
Avatar
Odpovídá na Jiří Gracík
pgarsky:12.8.2016 10:46

Píšu v PHP. Ta smyčka se tam začala objevovat z ničeho nic, takže vůbec netuším čím to je, dřív to šlo v pohodě :/

Nahoru Odpovědět 12.8.2016 10:46
Pokud ti něco jde těžko, znamená to, že jdeš tou správnou cestou...
Avatar
pgarsky
Člen
Avatar
Odpovídá na 00
pgarsky:12.8.2016 10:48

Žádné by být neměly, případně jak si ověřím, jestli tam jsou?

Nahoru Odpovědět 12.8.2016 10:48
Pokud ti něco jde těžko, znamená to, že jdeš tou správnou cestou...
Avatar
Odpovídá na pgarsky
Nikola Sterziková (PaNika):12.8.2016 10:55

No a nemáš někde v globálním souboru (PHP neznám, dělám ASP.Net), config souboru, nebo tak ,nastaveno, že při chybě přesměrováváš na chybovou stránku a na té chybové stránce přesměrováváš zpět odkud uživatel přišel?
Pak jedině zkus krokovat...
Nebo nevím jestli by ti pomohl Fiddler. Pokud ta smyčka je ale v serverové části, tak ti Fiddler nepomůže...
Tak hodně štěstí...

 
Nahoru Odpovědět 12.8.2016 10:55
Avatar
pgarsky
Člen
Avatar
Odpovídá na Nikola Sterziková (PaNika)
pgarsky:12.8.2016 10:59

Nene, to nemám. Začalo to blbnout prostě jen tak samo od sebe. Chyba je v serverové části.

Nahoru Odpovědět 12.8.2016 10:59
Pokud ti něco jde těžko, znamená to, že jdeš tou správnou cestou...
Avatar
Pavel Vybíral:12.8.2016 11:03

Ahoj.
Těžko se odhaduje, kde je chyba, když si sem nedal zdroják. Jestli nemáš žádné přesměrování přímo v souboru s registrací/přih­lášením, používáš pravděpodobně nějaký vlastnoručně napsaný systém s routerem, třeba na bázi MVC (to už je jedno). Zkus se podívat, jestli nedochází k přesměrování někde v tom routeru, který vlastně rozhoduje o tom, že chce uživatel např. při zadání URL http://localhost/registrace zobrazit právě stránku s registrací.

Nevím, jestli jsi mě teď úplně pochopil, dát sem zdroják by bylo přece jenom o něco lepší ;-)

 
Nahoru Odpovědět  +1 12.8.2016 11:03
Avatar
pgarsky
Člen
Avatar
Odpovídá na Pavel Vybíral
pgarsky:12.8.2016 11:11

Když si najedeš sem: http://www.itnetwork.cz/php/databaze
Tak tam máš ty články NERS... Tak 4, 5, a začátek 6... Takový je zdroják.

Nahoru Odpovědět 12.8.2016 11:11
Pokud ti něco jde těžko, znamená to, že jdeš tou správnou cestou...
Avatar
Pavel Vybíral:12.8.2016 11:22

Když se na to jen tak letmo podívám, tak k cycklickému přesměrování může docházet při vstupu do administrace, kdy projde podmínka:

if (!isset($_SESSION['uzivatel_id'])) {
        header('Location: prihlaseni.php');
        exit();
}

//Pokračování kódu administrace

Tato část tě přesměruje na přihlášení, kde zase projde toto:

if (isset($_SESSION['uzivatel_id'])) {
        header('Location: administrace.php');
        exit();
}

//Pokračování kódu přihlašování

Zkus se podívat, jestli není chyba někde tam. Hlavně si ověř, že se na začátku obou souborů nachází session_start();

 
Nahoru Odpovědět 12.8.2016 11:22
Avatar
pgarsky
Člen
Avatar
Odpovídá na Pavel Vybíral
pgarsky:12.8.2016 13:03

session_start(); mám u všech.
A tohle mi dřív fungovalo, já si myslím že nebude chyba na straně kódu, ale spíš serveru...

Nahoru Odpovědět 12.8.2016 13:03
Pokud ti něco jde těžko, znamená to, že jdeš tou správnou cestou...
Avatar
Odpovídá na pgarsky
Pavel Vybíral:12.8.2016 14:13

Tak to zkus nahrát na nějaký hosting, aspoň se dovíme, jestli je ta chyba opravdu na serveru. ;-)

 
Nahoru Odpovědět 12.8.2016 14:13
Avatar
pgarsky
Člen
Avatar
Odpovídá na Pavel Vybíral
pgarsky:12.8.2016 15:58

S hostingem to jde

Nahoru Odpovědět 12.8.2016 15:58
Pokud ti něco jde těžko, znamená to, že jdeš tou správnou cestou...
Avatar
Odpovídá na pgarsky
Pavel Vybíral:12.8.2016 17:48

Tak bych ti asi doporučil přeinstalovat ten svůj server, protože mě moc nenapadá, co by ho mohlo nutit k přesměrovávací smyčce.

Možná to někoho napadne, ale já to asi nebudu :-D

 
Nahoru Odpovědět  +1 12.8.2016 17:48
Avatar
Michal Žůrek (misaz):12.8.2016 18:11

a co to je za server?

Nahoru Odpovědět  +1 12.8.2016 18:11
Nesnáším {}, proto se jim vyhýbám.
Avatar
pgarsky
Člen
Avatar
Nahoru Odpovědět 13.8.2016 11:32
Pokud ti něco jde těžko, znamená to, že jdeš tou správnou cestou...
Avatar
Odpovídá na pgarsky
Michal Žůrek (misaz):13.8.2016 12:16

to samozřejmě, spíš mi šlo o to zdali se jedná o Apache, ngix, IIS, node.js, popř. něco úplně jiného.

Nahoru Odpovědět  +1 13.8.2016 12:16
Nesnáším {}, proto se jim vyhýbám.
Avatar
pgarsky
Člen
Avatar
Nahoru Odpovědět 13.8.2016 13:43
Pokud ti něco jde těžko, znamená to, že jdeš tou správnou cestou...
Děláme co je v našich silách, aby byly zdejší diskuze co nejkvalitnější. Proto do nich také mohou přispívat pouze registrovaní členové. Pro zapojení do diskuze se přihlas. Pokud ještě nemáš účet, zaregistruj se, je to zdarma.

Zobrazeno 20 zpráv z 20.