Pouze tento týden sleva až 80 % na e-learning týkající se C# .NET. Zároveň využij akci až 30 % zdarma při nákupu e-learningu - Více informací.
Hledáme nové posily do ITnetwork týmu. Podívej se na volné pozice a přidej se do nejagilnější firmy na trhu - Více informací.
C# .NET + discount 30
Avatar
Kamil
Člen
Avatar
Kamil:6.12.2013 21:27

Zdravím,

Když si chci vypsat fotky z databáze a následně po rozkliknutí aby se zvětšili?

Jak na to? Díky

Editováno 6.12.2013 21:27
 
Odpovědět
6.12.2013 21:27
Avatar
Kit
Tvůrce
Avatar
Odpovídá na Kamil
Kit:6.12.2013 21:44

Je dobré mít v databázi jen náhledy fotek a URL plných fotek.

Nahoru Odpovědět
6.12.2013 21:44
Vlastnosti objektů by neměly být veřejné. A to ani prostřednictvím getterů/setterů.
Avatar
Kamil
Člen
Avatar
Odpovídá na Kit
Kamil:6.12.2013 22:31

To je rada nad zlato........

 
Nahoru Odpovědět
6.12.2013 22:31
Tento výukový obsah pomáhají rozvíjet následující firmy, které dost možná hledají právě tebe!
Avatar
Milan Gallas
Tvůrce
Avatar
Odpovídá na Kamil
Milan Gallas:8.12.2013 22:58

vytvoření galerie máš popsáno zde:
http://www.itnetwork.cz/…alerie-fotek

Jo a do databáze obrázky neukládej!
Do databázové tabulky ukládej pouze url obrázku.

Editováno 8.12.2013 22:59
 
Nahoru Odpovědět
8.12.2013 22:58
Avatar
Kamil
Člen
Avatar
Kamil:9.12.2013 5:35

Ukládám tam jméno fotky, tak by to mohlo být ne?

 
Nahoru Odpovědět
9.12.2013 5:35
Děláme co je v našich silách, aby byly zdejší diskuze co nejkvalitnější. Proto do nich také mohou přispívat pouze registrovaní členové. Pro zapojení do diskuze se přihlas. Pokud ještě nemáš účet, zaregistruj se, je to zdarma.

Zobrazeno 5 zpráv z 5.