Hledáme nové posily do ITnetwork týmu. Podívej se na volné pozice a přidej se do nejagilnější firmy na trhu - Více informací.
Pouze tento týden sleva až 80 % na e-learning týkající se C a C++. Zároveň využij akce až 80 % zdarma při nákupu e-learningu - více informací.
c++ week
Avatar
Print-Hamlet
Člen
Avatar
Print-Hamlet:1.5.2016 19:49

Ahoj pomocí návodu od http://www.itnetwork.cz/php/databaze jsem dělal registraci a přihlášení ale bohužel místo přesměrování do administrace.php a zapsání do databáze mi to vyhodí tohle viz. obrázek jedná se o..

private static function executeStatement($params)
{
        $query = array_shift($params);
        $statement = self::$connection->prepare($query);
        $statement->execute($params);
        return $statement;
}

Předem díky !

Editováno 1.5.2016 19:49
 
Odpovědět
1.5.2016 19:49
Avatar
Odpovídá na Print-Hamlet
Dominik Klapuch:1.5.2016 19:57

Neexistuje ti tabulka - jsi ve správné databázi?

Nahoru Odpovědět
1.5.2016 19:57
Kód a data patří k sobě.
Tento výukový obsah pomáhají rozvíjet následující firmy, které dost možná hledají právě tebe!
Avatar
Print-Hamlet
Člen
Avatar
Print-Hamlet:1.5.2016 20:01

Díky moc :D přehlédnul jsem to a pojmenoval db jen uživatel místo uživatelé :D

 
Nahoru Odpovědět
1.5.2016 20:01
Děláme co je v našich silách, aby byly zdejší diskuze co nejkvalitnější. Proto do nich také mohou přispívat pouze registrovaní členové. Pro zapojení do diskuze se přihlas. Pokud ještě nemáš účet, zaregistruj se, je to zdarma.

Zobrazeno 3 zpráv z 3.